24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Suzywan DELUXE

25.08.2014
holly311
Chci vám přestavit svůj amatérský blog KÓDY MÓDY. Lifestyle a móda dohromady. Budu se snažit pravidelně psát novinky a postřehy, které se kolem mě dějí. A aby bylo jasné, nejsem žádný módní expert. Vždycky mě bavilo se pěkně a hlavně pohodlně obléknout. Ráda listuji v módních časopisech, nechávám se inspirovat všude, kde je to možné a když kolem mě projde někdo fashion, otočím se:)Pěkné čtení, krásné léto a chyťte si tu vaší inspiraci třeba zrovna tady.

Originalita ► Jedinečnost ► Extravagance...

Originalita ► Jedinečnost ► Extravagance...

Tyto slova přesně vystihují výrobky francouzské slečny, která tvoří pod značkou Suzywan Deluxe. A opravdu to umí! Tyhle kousky, s láskou vytvořené nosí i rapper Snoop Dogg!

V létě není nic jednoduššího než se ozdobit šperky. A pokud zvolíte ty pravé, budete opravdu nepřehlédnutelná. Co třeba tyhle?


Každý kousek je originál a co si budeme povídat, odráží se to i na ceně. Za kvalitu se ale platí. Šperky jsou z plastu zavěšené na kovovém řetízku.
Chce to odvahu a neotřelost, ale zaručuji vám , že sluší opravdu každé.
Najdete je tady http://maniaq.cz/sperky  a výběr je víc než dostačující. Součástí je krásná krabička.










Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

holly311

Chci vám přestavit svůj amatérský blog KÓDY MÓDY. Lifestyle a móda dohromady. Budu se snažit pravidelně psát novinky a postřehy, které se kolem mě dějí.
A aby bylo jasné, nejsem žádný módní expert. Vždycky mě bavilo se pěkně a hlavně pohodlně obléknout. Ráda listuji v módních časopisech, nechávám se inspirovat všude, kde je to možné a když kolem mě projde někdo fashion, otočím sePěkné čtení, krásné léto a chyťte si tu vaší inspiraci třeba zrovna tady.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.