24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Intimně - Chilly intima

12.08.2013
IlFreedom
Jsem obyčejná holka, kterou baví svět a ráda se podělí o své myšlenky a zkušenosti. Ráda cestuju a poznávám nová místa a ráda o nich píšu. Jako každou dívku mě zajímá kosmetika, nejvíce však věcičky týkající se vlasů. Mám své sny a doufám, že je jeden po druhém dokážu uskutečnit :)

Do rukou se mi dostal vzorek Chilly intima gelu. Určitě s ním mnoho z vás má již osobní zkušenosti, takže tenhle článek je určen spíš těm, kdo třeba hledá nějaký fajn gel pro intimní hygienu.

á konkrétně jsem vyzkoušela jednu ze čtyř variant - Chilly fresh. Dalšími variantami jsou Chilly delicate, Chilly antibacterial a Chilly speciale secchezza.


A teď už konkrétně ke gelu, který jsem vyzkoušela já. Je to tedy ten zelený, konzistencí normální gel, barvou zelený. Co píšou výrobci? Gel pro intimní hygienu vhodný pro každodenní použití. Zaručuje dlouhotrvající příjemný pocit svěžesti a zároveň ochranu intimních partií. Chilly intima Fresh s jedinečným osvěžujícím účinkem a obsahem přírodního mentholu zanechává dlouhotrvající pocit svěžesti a vyniká výbornými deodoračními účinky, je vhodná především během menstračního cyklu, při sportování nebo tam, kde dochází k častému pocení. Respektuje a obnovuje přirozenou fyziologickou rovnováhu intimních partií, je hypoalergenní, její neutrální složení minimalizuje riziko alergií a pomáhá předcházet zarudnutí a podráždění pokožky.

Gel jsem používala hlavně poslední měsíc, kdy byla ta největší vedra, tudíž se celkově člověk víc potí a hodně jsem také jezdila na kole. Musím říct, že po sportu nebo po horkém dni to byla naprosto super záležitost. Ten přírodní menthol, který je v gelu obsažen totiž jakoby chladí, takže vás to "osvěží" a připadáte si teda opravdu čisté :) Samozřejmě někomu nemusí ten chladivý účinek vyhovovat, ale myslím si, že třeba občas po nějaké fyzické aktivitě je to moc fajn. Jinak nevím konkrétní cenu v drogériích za to standartní balení, ale myslím, že se pohybuje v rozmezí 100-140 Kč řekněme.  Celé nové balení si zřejmě kupovat nebudu, ale nemůžu o tomto gelu říct nic špatného.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

IlFreedom

Jsem obyčejná holka, kterou baví svět a ráda se podělí o své myšlenky a zkušenosti. Ráda cestuju a poznávám nová místa a ráda o nich píšu. Jako každou dívku mě zajímá kosmetika, nejvíce však věcičky týkající se vlasů. Mám své sny a doufám, že je jeden po druhém dokážu uskutečnit


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.