24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Korektory #1 | W7, Essence, Catrice, Dermacol, Gabriella Salvete

15.11.2015
It's make-up time
Ahoj, v mých článcích najdeš spoustu kosmetických věcí, ale ráda se s Tebou podělím i o své nápady na DIY věci

Ahojte všichni, dnes Vás seznámím s pěti korektory různých značek. Pojďme na věc.

Jako první tady mám paletku pěti korektorů od značky W7 - Camouflage Kit. Tato paletka obsahuje korektory různých odstínů - první a třetí jsou narůžovělé, druhý a čtvrtý s podtónem dožluta a pátý je neutrální hnědý. Korektory jsou mastnější a méně pigmentované, proto bych je doporučila jen pokud máte normální nebo sušší pleť na zakrytí menších detailů. Paletka je z bytelného plastu, doplněna malým oboustranným štětečkem a zrcátkem. Já osobně bych doporučovala nanášet tyhle korektory spíše beauty blenderem.
Jako další bych Vám chtěla  představit tekutý korektor značky Essence z kolekce All about matt!, který vlastním v odstínu 10 matt beige. Je to jeden z mých oblíbených korektorů, má skvělé krytí, po zapudrování vydrží dlouho, zkrátka nemám mu co vytknout.
Catrice - Camouflage cream snad ani představovat nemusím, určitě ho všichni znáte. Jeden z nejlepších korektorů z drogerie s vysokým krytím mohu doporučit všemi deseti. Zatím vlastním jen tuhle verzi v kalíšku, která se mi dobře nanáší beauty blenderem, ale chystám se vyzkoušet i novou tekutou verzi.

Jako předposlední tu mám korektor, který ráda používám na kruhy pod očima. Je to Dermacol - Matt Control Corrector. Skvěle zakryje i tmavé kruhy a po zapudrování mi vydrží celý den. Oceňuji i rychlou aplikaci díky výsuvné tyčince, což ale může být nevýhoda pro starší pleť, tam bych doporučovala nanést produkt nejprve na prst a poté na pleť.A jako poslední tu mám tekutý produkt od Gabrielly Salvete - 3 in 1, který se dá použít také jako korektor. Já vlastním odstín 02 cream, který je na mě teď přes zimu hodně tmavý, ale v létě patří k mým oblíbencům, právě i pro jeho všestranné využití.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

It's make-up time

Ahoj, v mých článcích najdeš spoustu kosmetických věcí, ale ráda se s Tebou podělím i o své nápady na DIY věci


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.