24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Co si celebrity oblékly na premiéru Braking dawn part 2 v LA?

07.12.2012
Ivett
Jsem dvanáctiletá, někdy nenormální holka a blogerka. Jmenuji se Iveta Skutková a říkám si Ivett. Blog mám teprve půl roku, ale myslím, že se v blogovém světě už orientovat umím celkem dobře :D Můj blog je hlavně s deníčkovským nádechem, ale začíná být i trochu módní.. Budu ráda, když se na něj podíváš na adrese, která je výše. Fakt díky ;) Takže díky a přeji hezký den ;)

Ohodnoť hvězdy Twilight sagy po módní stránce + bonus.

Jsi fanouškem Twilight sagy? Tak to určitě víš, že právě teď vstoupil do kin poslední Twilight díl - Rozbřesk 2. část. Byla jsi už na něm v kině? No, přiznám se, že já ještě ne, s kamarádkou chceme jít až to bude i bez titulků a to ještě není jisté, ale určitě si to stáhnu. No, ale o filmu tdy psát nebudu. Mám tady pro tebe ukázku téměř všech hvězd z Twilight a co si na sebe vzaly na premiéru Rozbřesku 2. část v LA. Ohodnoť je i ty po módní stránce! A na konci tu mám takový malý bonus, týkající se Twilight. Tak jdeme na to!


Kristen Stewart - Šaty se mi líbí, ale sama bych si asi je nevzala. Tím je nechci kritizovat, jen to není přímo můj styl. Nebo možná bych si je vzala, ale kdybych je viděla v obchodu, asi bych je jedn míjela. Kristen podle mě moc sluší, líbí se mi pásek.


Robert Pattinson - No, nevím jak vám, ale mě se ta zelená prostě moc nelíbí.. Sako by ještě šlo, ale kalhoty ne. Ale asi je to jen můj vkus. Kdybych barvu nebrala, tak určitě v pohodě.


Taylor Lautner - Tady zase nějak nemám co vytknout. Šedá mi přijde výborná a jinak nevím.. Stejně si vždycky jakoby "musí" vzít všichni takový obleky, takže tady snad ani nebudu mít co psát :D


Mackenzie Foy - Do role Renesmee se mi neuvěřitelně hodí. A cose šatků týče, moc se mi líbí, jen mi na ní připadají takové volné. Ale samozřejmě jí to sluší

.


Ashley Green - Mě připadá Ashley v reálu úplně jiná než jak ji známe jako upírku Alice. Vážne tam vidím jenmálo podoby :D A šaty mě ohromily. Strašně se mi líbí jejich několikavrstvový dojem a taky, že jsou na jedno rameno.


Kellan Lutz - Zase mi připomíná Emeta jen v mála věceh, ale to nechme stranou. Oblek je výborný, takže zase, nevím co dál napsat..:)


Nikky Reed - Taky se vám víc líbila jako blondýna? Mě každopádně :D Teď mi úřipadá taková.. jiná. Už to není Rosalia, ale je prostě úplně jiná. A co se šatů týče, nadchla mě jejich jednoduchost. Přijdou mi jednoduché, ale na Nikky velmi slušivé.


 

Peter Facinelli - Tak to vypadá, že ke "klukům" (mužům :D) nebudu nic psá.. No, prostě nemám co vytknout. A kdyby někdo náhodou nevěděl, hraje Carsila ;)


 

Elizabeth Reaser - Tak ta mi Esme zase připomíná :) Ten úsměv zbožňuju :D A šaty? Podle mě skvělý výběr! V první řadě barva a střih je taky dokonalý. Ale není to nějaká epidemie, že mají skoro všichni dlouhé šaty? :D


Jackson Rathbone - No, řekla jsem že tady nic psát nebudu, ale učitě dobrý výběr ;) Strašně se mi líbí ten jeho výraz :D

 


 

Dakota Fanning - Hrající Jane Volturi.Šaty jsou prostě..úžasné! Strašně nekonečně se mi líbí ta barva a prostě celý ten střih. Jen si myslím, že už tam nemusel být ten "výklenek" na boku, ale tak to už je zase spíš věc názorů. ;)

 

Maggie Grace  - Vím, že v Twilight hraje jistou Irinu z Denali a myslím si, že je to jedna z upírek. Ale to je jedno. Šaty jsou sice na můj vkus až moc zelené, ale líbí se mi ten pásek a taky, že jsou vlastně z dvou druhů látky. Ale trochu přebytečná mi tam přijde ta ozdoba v horní části šatů.

 

Billy Burke - No, zase co napsat, že :D Snad jen že hraje Bellina otce Charlieho Swana a fakt nevím co napsat k obleku :D Ale samozřejmě nic záporného ;)

 

Michael Sheen - Tak je pravda, že toho bych poznala, že hraje Ara Volturiho, ale vypdá taky úplně jinak :D A přes pánský oblečení fakt nejsem expert, takže.. no nevím co dál napsat :D

 

Christian Serratos - V Twlight hraje jistou Angela Weber, což si myslím, že je opět upírka. A šaty na mě zapůsobily velice kladně. Jednak se mi líbí ta energická barva, pak taky ten jejich "závoj" a jak krásně a jednodušše jsou udělaná ramena

 

Julia Jones - Kdyby někdo nevěděl, hraje vlkodlačici Leah Clearwater. Co se šatů týče, není to vyloženě můj styl, ale to je můj problém. Líbí se mi barva a ta horní část.

 

Gil Birmingham - Tak toho doufám všichni poznáme. No, kdyby ne, hraje Billyho Blacka. A zas nevím co napsat k obleku, přijde mi to všechno na jedno "brdo" :D

 

Stefanie Meyer - A nakonec ta, bez které by nic nebylo.. Šaty se mi celkem líbí, jen mě mrzí, že si dala tu bundu.. Ne, že by nebyla hezká, ale podle mě to tak kazí ty šatky..:)

 

!BONUS!

Tím bonusem je úžasná písnička, kterou nazpívala Nikky Reed (Rosalia Hale) se svým manželem Paulem McDonaldem k celé sérii Twilight. A jemnuje se teda "All I've ever needed". Taky se vám tak líbí? :)

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Ivett

Jsem dvanáctiletá, někdy nenormální holka a blogerka. Jmenuji se Iveta Skutková a říkám si Ivett. Blog mám teprve půl roku, ale myslím, že se v blogovém světě už orientovat umím celkem dobře Můj blog je hlavně s deníčkovským nádechem, ale začíná být i trochu módní.. Budu ráda, když se na něj podíváš na adrese, která je výše. Fakt díky Takže díky a přeji hezký den


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.