24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

JAK TO VIDÍ CHLAP: JAK MOC SI MUŽI VŠÍMAJÍ MAKE-UPU?

05.03.2015
JAK TO VIDÍ CHLAP?
Co se mužům líbí na ženách? Jak si představují ideální outfit na večeři, které kousky šatníku je nenechají chladnými, co je naprosto odradí a jak moc jsou příznivci plastik a make-upu? Budeme se ptát tentokrát nikoli odborníků na krásu, ale skutečných mužů různých věkových kategorií. A určitě se dozvíme nejednu pikantnost :-).

Jak moc si muži na ženách všímají make-upu? Existuje něco, co je okamžitě dostane do kolen, nebo je naopak odradí? Dneska jsem se ptala známého zpěváka s velkým smyslem pro humor, Pavla Callty a nezbývá než doufat, že podobně jako on, tu ženskou krásu vidí většina mužů.

Pavle, souhlasil jste s článkem, ze kterého by se většina mužů vykroutila s tím, že o tom, jaký make-up ženám sluší nejvíce, nic nevědí. Takže jak moc si líčení všímáte?
Myslím si, že make-up patří k běžnému životu ženy, tak proč se vykrucovat. Těžko říci, jak si všímám make-upu, ale všímám si celkového dojmu, takže se rozhodně nezaměřuji to, jak je slečna nalíčená.

Moc nemusím, když jsou holky moc namalované, aby „nezamalovaly“ tu svojí přirozenou krásu. Zkrátka s citem. Není to jen o obličeji a postavě a o tom, co má slečna na sobě, ale i o energii, kterou vyzařuje, a hlavně jestli je sympatická. Takže odpověď zní: „Ano, všímám si líčení, ale nehraje to moc velkou roli.“

Když se kouknete po ženských na ulici, co Vás na nich zaujme ze všeho nejdříve?
Asi jak kdy. Když je ode mě slečna ve větší vzdálenosti, spíš mě zaujmou nohy, protože hůř vidím na dálku. Ale když je blíž, jsou to určitě oči, úsměv, rty a vlastně i vlasy. Ale jak říkám, je to hrozně individuální.
Je to taková chemie a někdy se může stát, že mě z toho, co jsem napsal, nezaujme skoro nic, ale když promluví, dostane mě to.
Buď její hlas, nebo slova, která řekne. Opravdu záleží.

Je něco, co Vám nepřijde ani trošku sexy?
Toho bude určitě víc. Ale napadnul mě oranžový make-up, který je úplně jiné barvy, než krk a ruce. Vzpomínám si, že jsme měli na základce jednu slečnu. Vypadalo to jako oranžová maska a zarylo se mi to do paměti. Taky nemám rád přehnaně dlouhé nehty, sice to je asi dobré na šimrání po zádech, ale když mají 5cm, nelíbí se mi to. Sakra… doufám, že nevypadám jako nějaký vybíravý kritik.

Jak se Vám líbí nenalíčená tvář?
Líbí.
 
Kdybyste si měl vybrat na ženách jen jednu věc, kterou zvýraznit, jaká by to byla? Rudé rty, nalakované nehty, výrazné řasy nebo líčka?
Mám rád rudé rty, takže první možnost.
 
Pavel Callta
Zpěvák, muzikant a textař, ke kterému neodmyslitelně patří kytara a chytlavé melodie. Jeho nejznámější singly jsou Naštěstí, Zrzka a Mami. Na youtube má dohromady přes 8 MILIONŮ zhlédnutí a vyzařuje optimismem. Miluje cestování a přírodu. Jednou by chtěl mít kupu dětí, ale na to je prý tak ještě několik let čas. :-)

Pavel Callta vystoupil také na Blogerce roku 2014, kde předával cenu Teri Blitzen...

Komentáře

jador 16.03.2015 21:25

Dobrý večer,
nevím kdo je tento zpěvák a netuším kolik mu je let, přesto jsem se rozhodla na toto
téma napsat několik vět.
Je mi úctyhodých 54 !!! let a od svých 14-ti se líčím poměrně stejně.
Kouřové stíny, výrazné řasy, nenápadné zvýraznění mých plných rtů, trochu rozjasňovače a samozřejmě bezchybná pleť.
Výrazná rudá rtěnka sluší jen málokteré z nás, pokud tedy nechce vypadat jak pierot,
v horším případě, jak ze střelnice

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

JAK TO VIDÍ CHLAP?

Co se mužům líbí na ženách? Jak si představují ideální outfit na večeři, které kousky šatníku je nenechají chladnými, co je naprosto odradí a jak moc jsou příznivci plastik a make-upu? Budeme se ptát tentokrát nikoli odborníků na krásu, ale skutečných mužů různých věkových kategorií.

A určitě se dozvíme nejednu pikantnost .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.