24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Avon Super Extend

21.10.2012
Just be yourself by Petra
Miluji nákupy, dobré jídlo, cestování, svého psa a ačkoli se nepovažuji za příliš zručnou, baví mě vyrábět různé maličkosti. A o tom všem a mnohem víc je můj blog.

Kdybychom si k sobě domů vzali všechny řasenky co sedají koupit, abychom je vyzkoušeli a našli tu pravou právě pro sebe, tak bychom měli co dělat po dobu několika týdnů, možná i měsíců. A tak jsem se rozhodla, že tuhle vyzkouším za vás.

Mám ráda, když si můžu řasenku prohlédnout a osahat. To však u kosmetických značek, které si objednáváte prostřednictvím katalogů většinou nelze. Pokud ji vlastní vaše kamarádka nebo někdo blízký, tak máte vyhráno a můžete se s ní seznámit ještě dřív, než si ji pořídíte. A protože vím, že tyhle značky jsou hodně rozšířené, tak jsem se rozhodla nějakou tu řasenku zkusit i já a udělat na ni recenzi, abyste ji viděli v akci a pak se mohli případně rozhodnout zda za koupi stojí nebo ne.

Tuhle žlutou krasavici jsem si pořídila hlavně pro její kartáček, který na mě už z obrázku volal, že mi bude vyhovovat. Cena 120,-, za kterou jsem ji pořídila já, byla přijatelná a tak jsem si ji objednala. Když se mi dostala do ruky, tak mě zaujala už svým obalem, který je do ruky dobře tvarovaný a moc hezky se s ní manipuluje. Kartáček odpovídal obrázku a musím říct, že je mnohem lepší, než ty speciálně zahnuté a tvarované s kterými do dneška tak trochu bojuji. Řasy krásně natočí, pokud si však nedáte záležet tak je malinko slepí. Není to ale nic hrozného a není to takový ten lepivý pocit, který vás celý den otravuje. Řasy mi přijdou také lehce delší.

Černá barva se postará o zvýraznění a oko vám trošku otevře. Odstín je tak akorát a působí přirozeně, takže se nemusíte bát že budete vypadat jako mrkací panenka s černou tuží na řasách. Ovšem pokud právě po tom netoužíte. Já osobně mám husté a dlouhé řasy od přírody a jsem za to  moc vděčná, ale podle mého názoru tato řasenka pomůže i těm, kteří potřebují své řasy zvýraznit a natočit.

Řekla bych, že řasenka je o něco kvalitnější, než by člověk za tu cenu čekal. Sice má malé mínus za lehké slepení řas (už jsem měla i takovou, která řasy krásně rozčesala), ale i tak bych ji doporučila, už pro její schopnost natočit, zvýraznit a tím zajistit pocit, že řas máte víc. Pohled vypadá moc hezky a přitom ne uměle.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Just be yourself by Petra

Miluji nákupy, dobré jídlo, cestování, svého psa a ačkoli se nepovažuji za příliš zručnou, baví mě vyrábět různé maličkosti. A o tom všem a mnohem víc je můj blog.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.