24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Produkty pro můj rychlý make-up #1

01.03.2013
Just be yourself by Petra
Miluji nákupy, dobré jídlo, cestování, svého psa a ačkoli se nepovažuji za příliš zručnou, baví mě vyrábět různé maličkosti. A o tom všem a mnohem víc je můj blog.

Nový tip článku je tady!

V novém tipu článku vám budu představovat produkty, které mi slouží k rychlému make-upu. Ráda bych, aby se z toho stala pravidelná rubrika. Třeba se vám nějaké výrobky zalíbí natolik, že si je sami pořídíte. A dnes se pustíme do prvních produktů, které umí své.

Jako dnešní základ jsem zvolila minerální sypký make-up od značky Cosmetika, který je lehce krycí, na pleti působí přirozeně a zastává také funkci pudru. Pleť je matná a na pohled sjednocená. Přitom však máte pocit, že na sobě nic nemáte. Není to žádný těžký hutný make-up a na jaro a léto je jako dělaný!

Pro oči doporučuji tentokrá duo pudrových očních stínů od Yves Rocher, které mám v odstínu 33 Sable at ambre. Jsou krásně pigmentované a ačkoli obsahují třpytky, tak jsou vhodné i na denní líčení. Navíc díky dvoum barvám vytvoříte jak přirozené tak také výraznější líčení a můžete si vyhrát i se stínováním. Co je na tomto výrobku také úžasné? Výdrž!

 

Samozřejmostí je také řasenka. Tahle od Yves Rocher řasy krásně rozčeše, opravdu neslepuje! Černá barva vaše oči zvýrazní a to i bez velký nánosů, kterým se časo u jiných řasenek nevyhnete.

A posledním dnešním produktem je rtěnka od Rimmelu v odstínu 070 Airy Fairy, který je přirozený a přitom s vašimi rty nesplyne a je vidět, že jsou namalované. Rtěnka navíc rty hydratuje, dodává jim lesk a jako takový bonus je skvělá vůně a chuť!

 

Znáte některý výrobek? Vyzkoušeli byste nějaký?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Just be yourself by Petra

Miluji nákupy, dobré jídlo, cestování, svého psa a ačkoli se nepovažuji za příliš zručnou, baví mě vyrábět různé maličkosti. A o tom všem a mnohem víc je můj blog.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.