24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Kriss

Vajíčková pizza

16.04.2013

Dnes jsem se rozhodla, že se s vámi podělím o jeden úžasný recept. Jedná se o zdravější variantu "pizzy", dá-li se tak vůbec tento pokrm nazvat. :)) Úplně jsem se do něj zbláznila a byla bych schopna ho jíst denně, ovšem známe to, všeho s mírou. V původním receptu byly použity pouze vaječné bílky, ale protože mi bylo žloutků líto, rozhodla jsem se, že si ho trošku poupravím, takže z toho vznikla vajíčková pizza. Určitě vyzkoušejte, stojí za to! :))

Celý článek

Přehmaty ve výživě

15.04.2013

Všichni děláme nějaké chyby, co se týče zdravého stravování. Je pochopitelné, že člověk není tvor neomylný, takže se občas spleteme, uděláme něco hůř, než bychom mohli, zkrátka šlápneme vedle. Tento článek vám přiblíží deset nejčastějších přehmatů ve výživě a zároveň pár rad k tomu, jak je účinně odstranit. S problémy radily účastnice Joe Weider's Olympia Weekendu, jejichž zkušenosti jsou bohaté a navíc poučné.

Celý článek

Kriss

Jmenuji se Kristýna, jsem 20letá studentka FF UP a pocházím z Moravy. Nějaký ten pátek se zajímám o zdravý životní styl, který mě nepřestává fascinovat. V blízké budoucnosti bych ráda absolvovala nějaké kurzy, které by mi umožnily věnovat se tomu, co mě motivuje. Kromě cvičení miluji knihy, Postcrossing, psy, děti, vaření, hudbu (rock & metal), výlety, ruštinu a spoustu dalších věcí.

Zvol si téma, které tě zajímá

Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.