24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Ideální kluk

12.11.2012
Lady Nectarine
Jsem normálně nenormální dvacetiletá Lady se zájmem o všechno možné... Můj blog je svět, který je jenom můj a můžu sdílet s celým světem své myšlenky, nápady, rady,...

A jaký je ideál pro tebe?

Každá máme svoje vlastní kritéria. Na všechno. Na kluky nejvíce. Jsme ve věku řešení problémů s klukama. Fakt děs. Ne vždycky je ten kluk úplně podle našich představ. Uvědomujeme si, že kluk je bytost, která nám může dát spoustu lásky, ale zapomínáme často, že i spoustu bolesti :(. Chceme kluka hodného, milého, věrného, hezkého, ... Spousta z nás chce pro sebe kluka podle svých vlastních měřítek. Ale opravdu se může nějaký kluk opravdu trefit do všech požadavků? Pamatuju si na film Bestiář. Kamarádka říká hlavní hrdince, že chce chlapa 2 v jednom a to prý nejde, protože 2 v jednom je jenom šampon. Jenže, co se stane, když chceme víc než 2 v jednom? Třeba 5 v jednom nebo 8 v jednom? Bude skutečně existovat? Splní opravdu všechny naše přání? Každá z nás doufá, že ano. Že opravdu existuje ten jediný a opravdový princ pro mě. I já doufám.

Moje požadavky jsou: milý, hodný, ochanitelský, aby mě měl skutečně rád a chtěl mi to dokazovat, (no jo jasně :D) hezký, ... . Vždy koukáme na vzhled jako první. Znám to. Taky to dělám. Jenže vzhled přece není to nejdůležitější, na to spousta z nás zapomíná. Je důležitý, ale ne moc. Nevím proč, ale často mě spíš přitahují takové ty spíše neprůbojné typy kluků, které se nesnaží za každou cenu prosazovat ve společnosti. Moc hezky se s nimi povídá. Mám kámošku a ta posuzuje kluky hlavně podle zadku. A to nekecám :D. Nejdřív zadek, až pak obličej :D. Prostě každá jsme jiná a každá chceme jiného ideálního kluka. Otázka je, kdy s ho konečně dočkáme.                

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Lady Nectarine

Jsem normálně nenormální dvacetiletá Lady se zájmem o všechno možné...
Můj blog je svět, který je jenom můj a můžu sdílet s celým světem své myšlenky, nápady, rady,...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.