24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Můj první filofax

05.10.2013
LIFE BY LENEA
Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat :))) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě :) Ani po třicítce život nekončí ... :)

Holky koupila jsem si filofax, jaké máte zkušenosti vy? jak organizujete svůj čas?

Já se rozhodla, že si koupím svůj první FILOFAX, abych si mohla zorganizovat svůj čas, jak v práci, tak i při podnikání, tak i zbývající volno. Chtěla bych začít cvičit a naplánovat si čas  na sebe.

Filofax jsem si koupila na oficiálních stránkách za 1 156 Kč včetně DPH - Diář Filofax Cover Story Personal, modrý

Dnes mi došel a tak jsem si ho roztřídila, ale chybí mi jěště nějaké vnitřní organizéry a tak jsem si doobědnala ještě průhledné kapsy, rozlišovače a nálepky a zrcátko, protožš diář mám vždy u sebe.

 

Foto diáře.

Foto ze stránek FILOFAX, až mi dojdou tak udělám prezentaci jak s diářem pracuji, ale budu ráda, když mi napíšete své názory a postřehy či pomůcky, jak si organizujete čas. 

 

Vaše Lenea

Komentáře

lauraditas 11.10.2013 14:42

Moc pěkný diář Takové diáře mám ráda, ale je to na mne moc drahé. Určitě bych se poohlídla i na fler.cz tam najdeš také pěkné diáře a ušetříš

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LIFE BY LENEA

Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat )) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě

Ani po třicítce život nekončí ...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.