24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Recenze - rexona a camex

29.12.2013
LIFE BY LENEA
Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat :))) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě :) Ani po třicítce život nekončí ... :)

Po delším používání jsem se rozhodla napsat tuto recenzi o Rexoně (dvě balení) a kelímek Carmexu.

Po delší době jsem se rozhodla podělit se s Vámi o moje pocity a zkušenosti z produktem Rexona a Camex. Nechtěla jsem o nich psát dokud je opravdu nevyzkouším a tak sem spotřebovala dvě Rexony (Rexona women Maximum Protextion) a klasický Camex v kalíšku.

Začala bych s Rexonou, kde na oficiálních stránkách rexony se uvádí následující popis produktu. PRO KOHO JE 

URČENÝ ANTIPERSPIRANT REXONA MAXIMUM PROTECTION?
Revoluční antiperspiranty Rexona Maximum Protection jsou určeny pro každého, kdo není spokojený se svým stávajícím antiperspirantem a už nechce být nijak omezován pocením!

Díky svému unikátnímu složení zaručují antiperspiranty Maximum Protection 2x účinnější ochranu v porovnání s běžným antiperspirantem Rexona ve spreji a chrání vás i ve chvíli, kdy se potíte nadměrně, nebo vám běžné antiperspiranty nezabírají.

JAK MAXIMUM PROTECTION FUNGUJE?
Účinnost všech antiperspirantů zajišťují aktivní antiperspirační látky, které se rozpouští v potu a vytváří na pokožce ochrannou vrstvu, která zamezuje pocení.

Nové antiperspiranty Maximum Protection obsahují díky speciální technologii TRIsolidTM větší množství této aktivní složky než běžné antiperspiranty, a díky tomu je Rexona neuvěřitelně účinná a poskytuje lepší ochranu proti pocení po celých 48 hodin!

Technologie TRIsolidTM navíc obsahuje mikrokapsle, které velmi účinně bojují proti nepříjemnému zápachu a hydratační složku, díky které jsou antiperspiranty Maximum Protection obzvlášť šetrné také k pokožce v podpaží.

JAK POUŽÍVAT ANTIPERSPIRANTY MAXIMUM PROTECTION?
Pro dosažení maximálního účinku aplikujte Maximum Protection do podpaží před spaním. Během odpočinku jsou totiž potní kanálky nejméně aktivní a složka TRIsolidTM tak může lépe proniknout do pokožky a zajistit tak silnou ochranu proti pocení během následujícího dne. Antiperspirant Rexona Maximum Protection však můžete používat i ráno a je účinný i pokud se vysprchujete.

MOJE HODNOCENÍ:

Jednoduše skvělý antiperspirant, mohu říci lepší jak od Vichy, za který jsem ve spreji byla ochotná dát až 250 Kč. Za tento produkt klidně dám 150 Kč, i když je pravda, že rychle ubívá, ale asi je to i tím, že jak jsem zvyklá, že antiperspiranty nejsou účinné, tak čím více tím lépe.

Jak se uvádí v popisu a i dle mě, je nejlepší varianta, večer se po osprchování natřít a ráno jen trošku obnovit a není nic cítit. Vždy sem byla nucena měnit oblečení každý den. Po testování Rexony, si tričko vezmu i třikrát za sebou a není nic cítit.

 

Carmex - Kalíšek 

Legendární balzám na rty Carmex, který je známý po celém světě díky skvělé hydrataci a účinnému boji proti oparům.  Legendární balzám Carmex byl vynalezen r. 1937 Alfredem Woelbingem, který sám trpěl na opary.
Balení: 10 g

 

MOJE HODNOCENÍ:

Vyzkoušela jsme jako asi každá holka mnoho balzámů na rty, ale tento překonal i zázračný kelímek do Oriflame. Používám ho buď na noc v silnější vrstvě a nebo preventivně během dne.

Koupím si ho znovu? Rozhodně ano a vyzkouším v tyčince a s vůní.

 

Vaše Lenea.

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LIFE BY LENEA

Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat )) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě

Ani po třicítce život nekončí ...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.