24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Ryor a já

11.10.2013
LIFE BY LENEA
Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat :))) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě :) Ani po třicítce život nekončí ... :)

Holky jak jste spokojené s RYOREM?? Co vy na naši českou značku říkáte??

Tak ja RYOR musím říci jsem nikdy nepoužívala, ale tento měsíc jsem neodolala koupila si několik výrobků a zkoušela je. Jak vidíte, tak se umístili u mě na poličce a rozhodně ji už neopustí. 

RYOR ANO!!!! 

 

Jak vidíte má konkurenci SYNCARE, ale statečně se probojoval na první místo a do středu poličky :) kam šáhnu ráno i večer.

A o jaké výrobky jde??? a jak jsem spokojená??? 

Tak jako první bych začala ještě chválou na ty jejich úžasné nálepky :) jak vidíte svíti mi sluníčko :))) zbytek jsem si dala na vršky krémů :) abych viděla, který kdy použít a nemusela pořad číst ... :)

Jako první chych chtěla zhodnotit řadu Q10, ze které mám dva rývoky a jsou skvělé, úžasné a omračující za tu cenu. 

 

Denní krém s UV filtry - Q10 a Noční krém s Q10

Lehký, dobře vstřebatelný krém pro celoroční péči.
Koenzym Q10 aktivně podporuje využití energie v buňce pro zlepšení regenerace pleti.

   -věková kategorie 30+
   -podporuje elasticitu pleti
   -ochrana UVA a UVB filtry
   -vhodný i do mrazu
                                              -pro normální, smíšenou, suchou i citlivou pleť

 

Moje hodnocení je následující: krém rozhodně splňuje veškeré potřeby, které má moje pleť a to je velmi překvapující, jelikož většina krémů, které jsou univerzální po všechny typy pleti mi nesedí. Je většinou hodně na moji pleť mastný a špatně střebatelný. 

Velkým pozitivem je jemná, nevtíravá vůně, velmi lehká konzistence, rychlá střebatelnost, bez pocitu mastnosti či lesku. Nevím tedy, jak bude pleť reagovat v mrazu :) ale dám vedět. A co je velkým pozitivem je cena a dostupnost této kosmetiky a i když nejsem až takový patriot, tak mohu říci, že u RYORu se jím stávám.

 

Mezi další koupené výrobky patří 4 ks z řady s obsahem extraktů z mořských řas. A to Matující krém, denní a noční krém a jako poslední Vypínací a zpevňující fluid.

Celá řada je lehká a lehce vstřebatelná s obsahem extraktů z mořských řas a látek účinně absorbujících kožní maz. Krémy jsou použitelné pro všechny věkové kategorie. Řada udržuje matný vzhled pleti a působí proti vzniku rozšířených pórů. Já ji používám na denní péči, kdy krémy střídám s krémy s Q10.

 

RYOR Vypínací a zpevňující fluid

Jemný, snadno vstřebatelný krém pro hydrataci a zpevnění pleti. Obsahuje vysokou koncentraci extraktů z mořských řas, rostlinné proteiny a extrakt z asijské rostliny Centella asiatica.

-věková kategorie 20+
-zpevňuje a hydratuje pokožku
-zabraňuje předčasnému stárnutí a ochabnutí pleti
-aplikujte jako krém ráno i večer na partie obličeje, krku a dekoltu
-v období mrazu je nutné překrýt pleť mastnějším krémem
-pro všechny typy pleti

Moje hodnocení řady s extraktem z mořských řas:

Celá tato řada je velmi příjemně vonící, která s lehkostí vánku vyživý pleť bez toho, aby na ní nechala jakýkoliv film. Pleť je jemná, pružnější pocitově a především hladší. Nevím, kterému z krémů bych dala vyšší počet bodů, ale asi bych nejvíce ohodnotila fluid, který vypíná pleť.

 

Vaše Lenea

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LIFE BY LENEA

Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat )) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě

Ani po třicítce život nekončí ...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.