24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Nákup DERMACOL

07.10.2013
LIFE BY LENEA
Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat :))) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě :) Ani po třicítce život nekončí ... :)

Akce na www.dermacol.cz, sleva 200 Kč z objednávky, tak jsem neodolala a koupila výrobky, které v článku představím a následně napíši recenzičku.

Takže díky youtuberce Lonnie eL., jsem se dověděla o akci na Dermacolu. Kosmetiku Dermacol si sem tam koupím, ale spíše v sekci sprchové gely než pečující kosmetika. 

Co musím zmínit je úžasná krabička, ve které výrobky došly (juchuu mám druhý ladybox), krabička je růžová s logem dermacolu na víčku a vevnitř jsou motýlci.

A teď kosmetika, co jsem si tedy koupila a nebo dostala jako dárek či bylo v ladyboxu.

Takže co jsem si koupila: 

Na fotce nemám krém s fíkem a mangem        Foto výrobků Dermacol - co sem dostala a                                                                                nebo koupila 

 

Další výrobek od Dermacolu je BB wash 8 in 1. Recenze bude na blogu http://lifebylenea.blogspot.cz/.  

 

V říjnovém ladyboxu jsme všechny dostaly od Dermacolu Micerální vodu, zatím jsem ji zkoušela asi tak 3 x, odličuje dobře, ale chybí mi tonikum. Uvidím, zda mě přesvědčí o další koupi.

 

Dále jsem si koupila Dermacol sensitive milk k čištění pleti. Zatím jsem ho použila jen 4 x tak nemohu říci zda je skvělý nebo ne. Zatím plusy: pěkně čistí, voní, neuspává póry, ale nemám pocit vyčistění bez použití tonika. V ladyboxu jsem dostala micerální vodu, tak to kombinuji, ale jsem prostě zvyklá no dočištění jiným typem, tak zatím váhám. Porovnám to s dříve používanou kosmetikou Syncare. 

Acne Clear jsem dostala jako dárek k objednávce nad danou hodnotu, sice na pleti již akné nemám, ale někdy se mi vyskytne v dekoltu či jinde na těle, takže určitě vyzkouším a dám vědět. Zatím stojí na vaně :).

 

Poslední výrobek sem si koupila na zkoušku, jelikož mě trápí kruhy pod očima, i když používám různé krémy a séra, ale mohu říci, že je to po nich lepší, ale ne ideální. Barva je hodně světlá, což je vidět na ruce a velmi, velmi kryci, tak jsem zvědavá na použití. Pokusím nafotit líčení, ale na to mě moc neužije, tak uvidíme.

 

Vaše Lenea

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LIFE BY LENEA

Jsem holka co se začala koukat na recenze, číst blogerky a rozhodla se po práci odreagovat )) a tak jsem tu ........ A co u mě najdete? Kosmetiku, cestování, ruční práce, něco z módy a hlavně mě

Ani po třicítce život nekončí ...


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.