24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Radox

08.04.2013
livegiger
Krásný den všem, milujete kosmetiku? Máte neustálý pocit, že máte málo produktů i když vám skřínky nestačí? Pokud ano budu moc ráda, když si vyměníme zkušenosti. :) Dotazy jsou možné na: livegingertea@gmail.com p.s. Pokusím se články překládat i do angličtiny ale neumím moc dobře tak se na mě pro to nezlobte. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Beautiful day to all, you love cosmetics? Do you have a constant feeling that you have a few products even if you are not enough boxes? If so I will be very glad if you replace experience. :) Questions can be made at: livegingertea@gmail.com P.S. I will try to transla:) :) te :):) :) the articles into English but I can not very well for me so forgive me for it. :)

Radox vůně

Radox
Všeobecně pěny do koupele od radoxu vždycky byli a podle mě jsou stále ještě ty lepší pěny, co se v drogeriích dá splašit. Ovšem některé výrobky nejsou úplně podle mé "chuti". Například tyto dva produkty, které jsem dostala k nějakým Vánocům (ani nevím jak dlouho mi ta věc tady leží :) ). No mě to teda voní jako sprej na wc. Tak nevím dala jsem ho dál a byl z toho astmatický záchvat. Tak kouličku asi bohužel vyhodím i když jsem šetřivý typ a sprej nechám na wc. Tak když, vybíráte nyní Vánoční dárečky zkuste spíš dárkový poukaz nebo darujte něco o čem víte, že se trefíte. No například kvalitní víno :) Jinak obal deodorantu v kuličce se mě moc líbí a je tak akorát do ruky. To je moc příjemné. Pro mě ta vůně je nesnesitelná ale je možné, že někomu se ta vůně bude líbit. Každý máme nos jiný. :) Výdrž a jestli opravdu funguje nemohu posoudit, protože sem ho použila jen jednou.

 


Generally bath foams from Radox always been, and I think they are still the better foam, what can you get at the drug store. However, some products are not entirely under my "taste". For example, these two products that I got for Christmas somehow (I do not know how long this thing is here :)). Well me smells like it then spray on toilet. I do not know I put him in and he was an asthma attack. So unfortunately, throw some deodorant even though I save type and let the spray toilet. So when, choosing Christmas gifts now rather try to donate a gift voucher or something to know that you hit. No such fine wine :) Otherwise deodorant container in pellet I like a lot and is just right in your hand. That's very nice. For me, the smell is unbearable but it is possible that someone will like the smell. Everyone has a different nose. :) If stamina really works I can´t judge, because I used it only once.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

livegiger

Krásný den všem, milujete kosmetiku? Máte neustálý pocit, že máte málo produktů i když vám skřínky nestačí? Pokud ano budu moc ráda, když si vyměníme zkušenosti. Dotazy jsou možné na: livegingertea@gmail.com p.s. Pokusím se články překládat i do angličtiny ale neumím moc dobře tak se na mě pro to nezlobte. Beautiful day to all, you love cosmetics? Do you have a constant feeling that you have a few products even if you are not enough boxes? If so I will be very glad if you replace experience. Questions can be made at: livegingertea@gmail.com P.S. I will try to transla te the articles into English but I can not very well for me so forgive me for it.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.