24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Domeček pro laky na nehty

10.02.2013
LuLu
Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích :-) Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel :D

Co si pod tím představíte?

 

Zdroj obrázku: http://www.kinnelonconserves.net/Nail-Polish.html

Kdysi hrozně dávno jsem sbírala postavičky z Kinder vajíček a měla na ně domeček. Pak jsme se přestěhovali a moje zájmy se změnily a já si na postavičky a natož na domeček ani nevzpomněla.

Včera před plesem jsem v rámci úklidu toaletky hledala na půdě nějaké krabice a co jsem neobjevila? Svůj starý domeček na postavičky. Vzala jsem si ho do pokoje, že později vymyslím, co s ním. 

Když jsme se později s přítelem vrátili, on šel na počítač a já seděla a koukala na domeček a v tom mi to došlo. Kdyby se vyndalo pár poliček, byla by to super polička na uskladňování těch laků, které s sebou chci přestěhovat. 

Neváhala jsem a pustila se do díla :-D

A výsledek?

Do domečku se mi podařilo nacpat 35 mých nejoblíbenějších a nejpoužívanějších laků + 1 na zpevnění. Laky nakupuju z 90% u Vietnamců, protože nosím v podstatě ob den jinou barvu a tak je pro mne zbytečné za ně tolik utrácet, S dobrým top coatem mi i lak za dvacku ty dva dny vydrží a déle stejná barva mě nebaví a nehodí se :-)

Chtěla bych sehnat min ještě jeden na zbytek + přítel je hrozně tolerantní a má "pochopení", takže říkal, že až se zabydlíme, pomůže mi sbírku rozšířit :-) 

Jak skladujete laky Vy? Pochlubte se, kolik jich máte :-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LuLu

Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích
Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.