24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Návštěva Rossmanna

03.03.2013
LuLu
Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích :-) Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel :D

Včera si tak o Dějinách politického myšlení plánuju, že když mi konečně přišla karta do DMka, tak tam zajdu. Jak je z nadpisu ale jasné, člověk si něco plánuje a všechno skončí jinak.

Jak můžete vidět, žádný mega nákup se sice nekonal, ale i tak jsem si pořídila věci, které bych Vám ráda ukázala. A abych byla upřímná, je to nákup za dva dny, ale k tomu se dostanu :-)

Včera po škole jsme s Kikinkou zašly společně poprvé do Rossmanna. Nějaké u školy jsem si říkala už delší dobu, že bych mohla najít, ale poštěstilo se mi to až včera. Njn, vždyť je to teprv rok a půl a DMko je výrazněji vidět :-)

Zatímco si Kikinka vybírala kosmetiku, mne zaujal stojan s bižu. A aby ne, když tam měli zlevněné věci na 30Kč. O rozšíření sbírky peckových nášnic jsem přemýšlela už delší dobu, takže bylo jasné, že si nějaké pořidídim. A 3 páry za tuhle cenu? Mno neberte to :-)

Po zvažování a po radě Kiki, jsem si nakonec vybrala tyhle. Původní cena 109 Kč, já je mám za 30 - super :-) V reálu jsou mnohem hezčí a hlavně jsem je fotila opravdu pod blbým světlem, ale bohužel, ve škole do 21 hod a to se pak dobré světlo nesežene :-/ 

V uchu vypadají moc hezky, pokud máte jako já, víckrát píchlé a dáte maličkou a pak větší a visací :-) 

Dneska jsme si naplánovaly, že tam zase zajdem a já měla zálusk ještě na jednu soupravu nášnic a prstýnek. Jaké ale bylo mé zklamání, když po výprodejových věcích ani vidu, ani slechu.

Ač jsem původně chtěla teda barvu na vlasy, skočila jsem u zubního kartáčku. Převážet jeden je blbost a když mi Kiki doporučila značku Curaprox a zaračial se, že je fakt dobrá, bylo rozhodnuo.

Navíc měli i variantu pro mne - ultra soft. Jak už jsem psala na blogu, mám problém s dásněni a "obyč soft" je na mne moc tvrdý.

Ovšem dilema bylo vybrat správnou barvu. Ten výběr byl fakt široký. Původně jsem chtěla celorůžový, ale nakonec jsem se rozhodla pro tuto variantu. Jednu věc už mám teď k vytčení, ač jsem kartáček ještě nezkusila.

Vím, že se opakuju, ale ač jsem kartáček ještě nezkusila, už vypadá jaksi "rozřepeně". Ale doufám, že to bude jediná výtka, kterou budu mít, protože působí fakt jemňounce.

Už jsme byly na odchodu, ale co se nestalo - stojan s miniaturama.... Ach bože, kdyby nebyly tak roztomilé.... A kdyby nestály dvacku, tak bych je možná dokázala ignorovat. Ale takhle? Poklady do kabelky, nebo na ty moje přesuny z místa na místo...

Dětská pěna do koupele a já ji prostě musela mít... Krásná vůně jahod mě očarovala na první přičichnutí.

Ač mám úplně plnou pěnu do vany od Rituals, které bych se taky učichala, prostě jsem tomuhle neodolala. Ano, přiznávám se, věci si kupuju i podle obalu a kašlu na obsah.... 

Balení má 50ml a tvoří tak hustou pěnu, že už se na koupel s jahodama těším. A když mě nenadchne? Využití bude v kabelce na mytí rukou např. na WC :-) Za tu dvacku to tak jako tak stojí.

Posledním uloveným kouskem je Kamill - krém na ruce.

S Kamilem se známe už dlouho, vzpomínám na taštičku s jeho vzorkama, kterou jsem kdysi dávno dostala (nebo možná mamka) a jak jsem z ní byla nadšená. Taštičku mám dodnes u sebe v pokoji a obsah jsem využila do poslední kapky.

Tohle pidi balení má 30ml, ale pro skvostný pocit na rukou stačí opravdu maličká kapka, takže nějakou dobu vydrží. Navíc ho můžu dát do penálu a mít ho díky tomu ve škole neustále po ruce. Jediné, co bych mu vytkla, je na můj vkus příliš intenzivní a "mýdlová" vůně a to moc nemusím.

Taky máte slabost pro miniatury? Nebo dáváte přednost plným balením?

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

LuLu

Co o sobě říct? Jsem holka jako každá jiná, miluju kosmetiku, nákupy, ujíždím na kabelkách a náušnicích
Můj blog je toho všeho odrazem, ale vzhledem k tomu, že si platím sama školné, které sežere většinu mého rozpočtu, snažím se nacházet takovou kosmetiku, která nezruinuje a plní svůj účel


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.