24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Milý Ježíšku..

14.12.2012
Markét
Jmenuji se Markét a je mi 21 let. Posledních pár let je mojí velkou vášní kosmetika. Ráda zkouším nové produkty a stejně tak ráda o nich zjišťuji nové informace. Vlastním blog, kde mimo jiné píši recenze na různé kosmetické produkty, vytvářím návody na zajímavé účesy a různě zdobené nehty.

Wishlist

Na spousty blogách jsem viděla tyhle Vánoční wishlisty, a rozhodla jsem se taky jeden udělat. Aby Ježíšek věděl, čím by mi asi tak udělal radost:) Jsem skromná, že?:-D Jsou to věci, které už si přeji hrozně dlouho a vůbec nepředpokládám, že všechno z toho dostanu, ale alespoň něco z toho by mě určitě moc potěšilo.

Lush Vánoční balíček – Doufám, že i letos si na mě Ježíšek vzpomene a pod stromeček mi nadělí něco od mojí oblíbené kosmetiky Lush, protože to mi zaručeně udělá radost.
Clinique Anti Blemish Make-up – Tenhle make- up už vlastním, ale za chvilku ho vypotřebuji, a protože jsem s ním hrozně moc spokojená, přála bych si nový.
Sukně – Sukně nosím ráda, proto by mě nějaká potěšila. Nemusí to být zrovna tahle, ale mám ráda sukně tohohle střihu, protože myslím, že mojí postavě sluší nejvíce. A Ježíšku vím, že nedokážeš přesně odhadnou velikost a střih, proto se nebudu zlobit, když mi ji nenadělíš.
Paletka Naked Urban Decay – Tuhle paletku si přeji už asi dva roky, tak ji třeba letos už dostanu:)
Tangle Teezer – Všude o něm čtu, že je absolutní jednička mezi hřebeny, proto na něj mám zálusk už jakou dobu.
Real Techniques Brushes – přijde mi, že u nás je velký nedostatek kvalitních štětců, třeba v drogériích se žádné moc koupit nedají, proto bych si hrozně přála tyhle a vzhledem k tomu, že jsem si je sama nedávno objednávala, mám takový pocit, že je pod stromečkem najdu:-D
Hnědá kabelka – Mám jednu, kterou jsem si kupovala asi před dvěma lety, ale už je úplně zničená a hnusná a trošku se za ní už stydím, proto bych si moc přála nějakou novou. Hlavně, aby byla velká a aby se dala nosit i přes hlavu.
Ipad Mini –  Hrozně by se mi tahle věcička hodila do školy a na cesty. Mám sic notebook, ale ten se mi do školy nosit nechce, protože je hrozně těžký a kdo se s nim má tahat, že? A mám takové malé tušení, že mi ho letos Ježíšek opravdu nadělí:)
Svetřík – Je mi v podstatě jedno jaký, ale určitě by mě nějaký delší svetr přes hlavu potěšil.

Samozřejmě i já jsem toho názoru, že Vánoce nejsou pouze o dárcích a to nejdůležitější pro mě je, aby byla celá moje rodina zdravá a šťastná a abychom se všichni o Štědrý den sešli a užili si společné chvíle v klidu a pohodě.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Markét

Jmenuji se Markét a je mi 21 let. Posledních pár let je mojí velkou vášní kosmetika. Ráda zkouším nové produkty a stejně tak ráda o nich zjišťuji nové informace.
Vlastním blog, kde mimo jiné píši recenze na různé kosmetické produkty, vytvářím návody na zajímavé účesy a různě zdobené nehty.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.