24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak vyzrát nad zimou podle českých blogerek

26.01.2017
Maria Friedlová
Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.

Teploty se už nějakou chvíli pohybují daleko pod bodem mrazu, nastal čas tlustých péřovek a nepraktických palčáků. Období zahalených tváří a vrstev teplého oblečení. Nebo ne? České blogerky ví, jak být in (a v teple) i v zimě, a já jsem si pro Vás připravila trocha inspirace. Jak tedy nezapadnout do davu ,,tlustooděnců"?

VSAĎTE NA KONTRAST 
Zima je to období roku, kdy nikdo moc po barvách nesáhne. Černá, bílá a stupně šedi jsou nejčastějšími adepty v šatních skříní. Buďte originální a vytáhněte ven barvy! Nicole z A Cup o Style zmiňovanou tlumenou paletu obohatila o zářivě modrý kabát, který tvoří dominantu celého outfitu. Teplé silonky, které mnohdy zahřejí více než kalhoty, pletené šaty a černé kožené boty celý look skvěle doplňují, aby nic nepůsobilo příliš přehnaným dojmem.  
http://www.blogerky.cz/blogy/moda/a-cup-of-style

Pokud si ale netroufáte na tak velký kousek, jako je kabát, zkuste ve výrazné barvě vybrat pouze doplňky. Nikča z BrixHauz k šedému kabátku volila šaty a klobouk do červena laděné. Celý look pak obohatila o černé silonky, kabelku a boty v téže barvě. 
http://www.blogerky.cz/blogy/moda/brixhauz

SÍŤOVANÉ SILONKY V ZIMĚ? 
Móda mě v některých ohledech nikdy nepřestane překvapovat. Co se ale někomu může zdát jako naprosté šílenství, ostatní přeměňují na běžně nositelný komplet. Například Domča z Dom by Dom nebo druhá Domča z dblog by Dominika. Silonky nechaly prokouknout například skrz roztrhané boyfriendy, k tomu nazuly Timberlandy nebo kožené boty se stříbrnými detaily a doplnily nějakou teplou bundičkou. Nezapomeňte na čepice a šály a vyražte směle do ulic!  

http://www.blogerky.cz/blogy/lifestyle/dblog​

Veronika z CzechChicks (http://www.blogerky.cz/blogy/moda/czechchicks)

VRSTVIT! 
Jak jsem již zmínila, hlavně zůstat v teple! A čím víc toho na sobě máte, tím těžší to bude mít zima, aby si k Vám probojovala cestu. Jak ale nevyjít ven a nevypadat jako sněhová koule? Holky z A Cup of Style právě na toto téma natočily video, tak se nezapomeňte mrknout! 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Maria Friedlová

Life blogerka, která ráda zachytává střípky ze svého života na fotografie. Milovnice čokolády a útulných kaváren, čtenářka sci-fi knih a neustálá studentka.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.