24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Vánoční soutěž s Rouge Bunny Rouge !

10.12.2015
MISTA
Život speváčky prináša každodenné radosti aj starosti. Prežite ich so mnou a nahliadnite do môjho života aj vy ;)

Blíží se Vánoce a s nimi možnost vyhrát pro sebe, nebo pro svého blízkého kosmetický vánoční box a dárkový poukaz v hodnotě 3.450,Kč od britské luxusní značky Rouge Bunny Rouge.

Soutěž od britské luxusní značky Rouge Bunny Rouge.

Kosmetický dárek a dárkový poukaz v hodnotě 3545 korun od firmy Rouge Bunny Rouge jste mohli vyhrát, když správně odpovíte na otázku

"Jaké tradiční jídlo nesmí chybět na slavnostní tabuli 25. prosince ve Velké Británii, ze které značka pochází?

Možnosti jsou: 

A. Kapr 
B. Krocan
C. Zvěřina

Správná odpověď byla: B. KROCAN.

Dostali jsme od vás během pár dní více než 100 správných e-mail odpovědí, ze kterých jsme losováním vybrali vítězku Kláru Antošovou. Gratulujeme! 



Vánoční box Rouge Bunny Rouge – britské luxusní značky (v ČR exklusivně v Douglas)

Celková cena 3 545,00

 DUO krémové stíny
Oční krémové stíny s dlouhotrvajícím efektem a s multifunkčními schopnostmi. Pečující textura s ochranou proti stárnutí obsahuje výtažek z kávy zvyšující produkci kolagenu a elastinu. Výtažek z řeřichového květu (nazýván také přirodním botoxem) víčko přirozeně vypíná a vyplní drobné linky. Neobyčejně dlouhodržící efekt zaručuje obsah polymerů, které zajistí perfektní nalíčení po celý den.

Krémová tvářenka No. 18

Obsahuje směs přírodních olejů a sférické pudry. Produkt má mimořádně měkkou, krémově pudrovou konzistenci se snadnou aplikací, která se na tváři mění v pudrovou tvářenku.  Lze ji roztírat prsty nebo nanést přímo na tváře. Chcete více? Můžete ji použít i na rty a docílit výjimečně oslnivého efektu.

Rtěnka No. 88,

Obsahuje Hilurlip ™, který působí proti stárnutí, dodává rtům objem a minimalizuje vrásky. Základem je výtažek šípkového másla, jež je přírodní hybnou silou v oblasti esenciálních mastných kyselin, vitamínů a minerálů.

Linky Quartz No. 36. se šupinkami 24karátového zlata

Neobyčejně lehký eyeliner s recepturou na vodní bázi, který zaručuje velmi jemnou aplikaci. Obsahuje drobné částečky křemíku, který dodává očím úžasný lesk a koketní pohled. Eyeliner s dlouhodobým účinkem se velmi snadno používá, rychle schne a dokonale ladí s pletí. Elegantním aplikátorem se výborně dělají jemné tenké linky, ale i široké linie plné fantazie. Lze jej používat samostatně nebo v kombinaci s oblíbenou tužkou na oči nebo stíny.

 

Komentáře

honzik101 13.12.2016 14:42

gratuluji

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

MISTA

Život speváčky prináša každodenné radosti aj starosti. Prežite ich so mnou a nahliadnite do môjho života aj vy


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.