24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Back to school / outfits

23.08.2014
Lifewithn
Jsem 14 letá holka, která miluje kosmetiku módu a všechno kolem ní.Moc ráda píšu pro blogerky. Když se tak dívám na články které tu jsou, tak si říkám proč vybrali právě mě?! Protože mě tohle moc baví a natáčím i videa. S blogem právě začínám, ale mám zkušenosti už s 1 blogem.Myslím, že se mi dařilo.Proto abych psala jsem nepotřebovala sledovanost, prostě mě to bavilo a proto chci pro vás psát. Můj yt kanál je Lifewithn ( https://www.youtube.com/channel/UC8IONEGHVUOxlQyDKFNGG_w)

Tohle je moje série back to school článků :) Dneska se zaměřím na outfity. :)

Ahoj. Vítám vás u mojí nové série back to school článků. Když bohužel nemůžu točit videa, tak alespoň udělám články. :3 Back to school mě strašně baví. :) Dneska jsem se rozhodla udělta outfity. Už jsem dělala školní pomůcky. Ještě určitě budu dělat DIY na ozdobení sešitů. Taky plánuju možná nějaké líčení do školy. Doufám, že se to povede. :) Outfity jsem seskládala v polyvore.  Některé věci mám takže jsem podle toho inspirovala asi 5 outfitů. Jsou tam také malé drobnosti, které se k outfitům hodí. Ke každému outfitu jsem nepřidávala boty ani doplňky, protože mi to přišlo zbytečné. Tak jdeme na ty outfity. :)
1. Tuhle sukni bohužel nemám, ale už dlouho si ji plánuju koupit. Je to strašně krásný outfit a hodí se i pro drsňačku tak i pro nežnou dívku. :)
2. Tak tenhle outfit už je inspirován mým šatníkem.  Strašně se mi líbí takový ten boy styl. :D Taky, že tahle mikina je klučičí. :) Ale co je to strašně krásné. Doplníte jen černýmy legínamy. :)
3. Další outfit mého šatníku. Tenhle si plánuju vzít první den. Skládá se z galaxy legín a v zadu oněco delšího tílka než ve předu. Barvy se krásně doplňují. Myslím si , že se hodí pro všechny.
4. Tak tohle je strašně oblíbený outfit. Taky ho mám ve skříni.  Stačí vám jakákoliv baseballová minikna a nějaké legíny. Mě se líbilo smíchat tuhle miniku s proužky. Prostě bomba. .)
5.  Tenhle outfit má znamenat, že je triko zastrčené do riflý. Normálně to vypadá líp. :D Taky mám tyhle veci. Trošku tričko vykasejte a máte to . :)
6. Tenhle outfit už nemám . :( Je to spíš pro odvážné, kteří se nebojí ukázat břicho.  J eto takové to tričko pod prsa a rifle.
7. Tohle je takové podlouhlé tričko s volnějšími a delšími rukávy. Užásně se ktomu hodí klasické modré rifle. Já mám jenom ty rifle.
8.Tohle jsou prostě obyčejné riflové šaty. :)
9. Zase pro hodně odvážné. Je to jako podprsenka s krásnou červenou sukní jako je ta černá. Já bych si to klidně vzala. :) Kdybych na to měla postavu :DD

Tak a to další jsou doplňky. Já doufám, že se vám článek líbí a pá příšte. :)

Komentáře

Bambulka 28.08.2014 15:10

Tak tenhle článek je teda bomba. Máš strašně super vkus a tvoje věci, které máš ve skříni ti závidím. Dala jsem ti odběr a doufám, že budeš přidávat dále tak super a stylové články .

Destilka 28.09.2014 9:07

Jéé to je pěkní. Máš super výběry a máme stejnej vkus. Ale už dlouho si nevydala článek. Proč ?

Laura Sobková 28.09.2014 9:12

Taky by mě zajímalo A pěkný se píše s tvrdým

Lifewithn 28.09.2014 9:15

Moc děkuju. Holky už asi před 3 dny jsem napsala recenzi, ale pořád není schválená takže nevím. Snad já brzo schválí. Ale dnes se chystám napsta další článek .

Dominika Frulová 16.08.2015 8:57

Jé teď jsem na tebe narazila a jsi skvělá ) Přidáváš ještě ?

Lifewithn 16.08.2015 11:05

Ahoj Ano právě jsem napsala 3 články, ale čekám už týden na schválení prvního Snad brzy vyjdou

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Lifewithn

Jsem 14 letá holka, která miluje kosmetiku módu a všechno kolem ní.Moc ráda píšu
pro blogerky. Když se tak dívám na články které tu jsou, tak si říkám proč vybrali právě mě?! Protože mě tohle moc baví a natáčím i videa. S blogem právě začínám, ale mám zkušenosti už s 1 blogem.Myslím, že se mi dařilo.Proto abych psala jsem nepotřebovala sledovanost, prostě mě to bavilo a proto chci pro vás psát. Můj yt kanál je Lifewithn ( https://www.youtube.com/channel/UC8IONEGHVUOxlQyDKFNGG_w)


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.