24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Baze pod make-up. Prepych nebo Must Have?

30.09.2014
Nadiya
Blázen do dekorativní kosmetiky, začínajicí vizážistka a velký optimista, s upřimným úsměvem na tváři ;)

Baze pod make-up...dalsi vrstva kosmetiky na obliceji nebo velky poklad v kosmeticke tasticce? Je to nutnost, holcicky!! :)

Mile damy,

Pojdte si povidat o bazich pod make-up. Co to vubec je? Proc? A jaka je nejlepsi pro Vas?

Existuje veeeelke mnozstvi podkladovych bazi pod tekuty make-up, ale bohuzel, i presto, ze opravdu kazda z Vas si muze najit tu svoji, malokdo je pouziva. Nevim proc, ale docela casto se setkavam s nazorem, ze to je vrstva navic - preci nebudu zmalovana jak buhvi kdo...apod.

Baze (Primer, Base) jsou produktem dekorativni kosmetiky, ktery maji tekutou (gelovou anebo kremovou) strukturu. Jsou bud pruhledne, nebo ruzove, zelene, bile nebo zlute...(a pozor!!) na barve tady zalezi (obzvlast, kdyz se bavime o zelenych). Jejich primarnim ukolem je (tech ukolu je vic) zdokonalit Vas celkovy make-up. Takze, co vsechno by baze mela delat? ---> bud zmatnit oblicej (pokud se jedna o mastnou plet), rozjasnit (v podstate se hodi ke kazdemu typu pleti), minimalizovat pory, rozhladit plet a dodat make-upu dlouhotrvajici efekt.

Aleeee (ted opravdu pozor!!!) ten nejdulezitejsi ukol (samozrejme ten, na ktery malokdo mysli) - Baze je neviditelny ochranny plast pro Vasi plet! Z toho duvodu je absolutni MUST HAVE! Proc? Make-up, pudr, tvarenka a dalsi dekorativni pripravky, ktery maji tekutou nebo pudrovou strukturu, maji "supr" vlastnost ----> ucpavaji pory a nas neviditelny ochranny plast (baze) je dulezita vrstva mezi Vasim dennim kremem a samotnym make-upem, ktera Vasi plet pred touto skutecnosti aspon trochu zachrani.

Z toho duvodu dejte si bazi na Vas wish list a poslete ho Jeziskovi, protoze cim lepsi bazi budete mit, tim kvalitnejsi ochranu bude poskytovat.

Tady mam pro Vas par oblibenych primeru, ktery rada pouzivam v praci a dam za ne ruku do ohne :)

1. Meteorites Perles Guerlain

Moje nejvetsi laska a milacek. Ma gelovou strukturu a pudrove kulicky, ktery pri zmacknuti pumpickou praskaji a vytvari ruzovy gel, ktery ma v sobe trpitky. Je to rozjasnujici baze (male kristalove castice, ktere v sobe obsahuje, odrazi svetlo a pridava vizualne pleti dokonalejsi vzhled), je lehka, absolutne nenarocna a krasne drzi make-up cely den. Pokud mate moznost ji mit - nevahejte :)
2. Mister Smooth Givenchy

Dalsi muj favorit. je to smoothing primer - takova "zehlicka" pro Vasi plet. Celkove zdokonali vzhled, drzi make-up opravdu dobre. Ma kremovou strukturu a bilou barvu, krasne voni. A dalsi jeho vyhodou je to, ze ma skvele tvary na pripadne cestovani.


3. Estee Lauder Illuminating Perfect Primer a Matte Perfect Primer/Glow Maximizer Dior a Pore Minimizer Dior

Nemaji chybu, pokud mate mastnou plet tak rozhodne matujici, rozsirene pory - potom Pore Minimizer :) maji kremovou strukturu, voni, drzi ...muzu doporucit

Komentáře

Daniela11 04.10.2014 0:10

určitě se po nějakém podívam

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Nadiya

Blázen do dekorativní kosmetiky, začínajicí vizážistka a velký optimista, s upřimným úsměvem na tváři


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.