24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Výzva: Krásný zadek za 30 dní!

05.06.2015
Nanabox
Ahoj, jsme sesterské duo Katka & Tereza. Náš Nanabox je lifestylový blog, kde s vámi chceme sdílet naše kosmetické a módní tipy, nové recepty, oblíbená místa a mnoho dalšího.:) ;)

Rozhodly jsme do nastávající plavkové sezóny vykročit s pěkně tvarovaným pozadím:-) Inspirovala nás celosvětová výzva 30 Days Squat Challenge. 30 dnů každodenního cvičení squatů vám prý zaručí zadeček přímo výstavní! Takže jdeme do toho. Je to naše první výzva- kdo to vydrží až do konce :-).

A jak probíhá 30 Days Squat Challenge? První den 30 squatů, druhý den 40, třetí den 50, a tak to pokračuje, až dojdete k číslu 250. Každý pátý den je pauza. Což je taková záchranná berlička, alespoň jako psychická opora. Při představě 250 squatů na jeden zátah nás už bolí stehna dopředu.

Kalendář pro jednotlivé dny s počtem squatů:
Jak má squat vypadat? Ve stoje nohy na šířku ramen, záda držíme rovně a nohy pokrčíme tak, aby zůstaly kolena nad patami. Podřep by měl vypadat, jako kdybychom si chtěly sednout na židli.
Ilustrační video najdete na následujícím odkaze (basic squat):
https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY

Jak v naší výzvě pokračujeme se průběžně dozvíte z našich stránek:
http://nanabox.cz/project-type/30ti-denni-beauty-vyzva/

Budeme rády, když se k nám připojíte a 30 Days Squat Challenge vyzkoušíte také, abychom si mohly vyměnit naše zkušenosti z průběhu! A jelikož jsme i na Instagramu, můžete posílat fotky s hashtagem #nanaboxchallenge.

Dnešním dnem začínáme!
K&T

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Nanabox

Ahoj, jsme sesterské duo Katka & Tereza. Náš Nanabox je lifestylový blog, kde s vámi chceme sdílet naše kosmetické a módní tipy, nové recepty, oblíbená místa a mnoho dalšího.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.