24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Menší recenze na make-up od Sephora

04.12.2013
NifeLove
Říkám si Nife Love, žiji v Praze a miluji módu, líčení, cestování a hlavně hudbu, a to pořádnou rockovou ;)!

Rozhodla jsem se velice stručně ohodnotit můj nový make-up od značky SEPHORA. Krátce Vás i srozumím s podkladovou bází od stejnojmenné firmy.

Jelikož mi došly všechny make-upy z mé hojné zásoby, rozhodla jsem se, že navštívím po delší době SEPHORU a zakoupím tam můj oblíbený make-up v odstínu Porcelain, též od značky SEPHORA. Načež za mnou přišla obchodní asistentka a velice arogantně se mě zeptala, co potřebuje. V této recenzi, ale nebudeme rozebírat chování oné ženy. To sem tentokrát nepatři, byť by to stálo za řeč. 

Make-up

Z té jejich široké škály barev jsem si vybrala odstín (tuším, že 22 Clair) a vyzkoušela na ruce. Sdělila jsem jí, že jsem používala odstín Porcelain a že ho nikde nevidím. Ona na mě něco ve stylu: "Tss! Ten už dáááávno neděláme." Pak se mě zeptala, jestli jsem už nějaký vyzkoušela, tak jsem jí ukázala který mám právě na ruce. Ona se ani nepodívala na žádné jiné nepodívala a řekla mi, že jsem vlastně snědá (což opravdu vůbec, ale vůůůbec nejsem!), tak je to ideální odstín. Napatlala mi ho na krk a pověděla, že jsem to otypovala dobře. Koupila jsem ho.

Když jsem dojela domu, odlíčila se a nanesla nový make-up, přítel mi pověděl následující: "Nejsi nějaká tmavá, zlato?!" Nehledě na to, že se na make-upu píše 10HR perfektního vzhledu - vůbec tomu tak není. Tmavší odstín jsem dala mamince a včera si koupila 10 clair light. Ten make-up vážně vůbec nekryje. Za cenu 410 korun mi to přijde docela bída. SEPHORA dělala prostě lepší make-upy.

Smoothing primer:

Tahleta věcička je fakt super. Vyzkoušela jsem už pár báziček a mou nejoblíbenější vždy byla od Rimmelu. Tu jsem tak rok používala. Teď musím říct, že ani tato od SEPHORA není vůbec k zahození. Efekt na pleti bych přirovnala k pohlazení sametu. Tento produkt doporučuji. Jen je toho, mi přijde, hroooozně málo :(.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

NifeLove

Říkám si Nife Love, žiji v Praze a miluji módu, líčení, cestování a hlavně hudbu, a to pořádnou rockovou !


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.