24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

6 dní v New Yorku

23.04.2013
NifeLove
Říkám si Nife Love, žiji v Praze a miluji módu, líčení, cestování a hlavně hudbu, a to pořádnou rockovou ;)!

Od 10. do 16. dubna jsem se zúčastnila školního zájezdu do New Yorku. Toto město jsem navštívila poprvé před třemi lety s rodiči - tehdy jsem byla nadšená...

Celý tento zájezd bych nenazvala jinak než nezodpovědnou nakupovací akcí. Nebudu to ale rozvíjet - nechci mít problém, protože se jelo se samým řídícím školy. Pozitivum je, že jsem si nakoupila celkem slušně - móda tam sice tak jiná není jak si všichni myslí ;). I minule jsem ten pocit měla. Navíc každý nemá na to, aby utrácel a utrácel.

Určitý člověk - vedoucí zájezdu, kápo školy (jediný pedagogický dozor) evidentně neví, že každý si nemůže dovolit nakupovat a nakupovat a ještě ke všemu ty drahý hadry, které byly v těch nejhorších nákupních domech, jako jsou Macy's a Century 21, které nám s rodiči přišly už tehdy dost otřesné. Ještě, když ředitel řekl, ať neváháme a vezmeme zlaté karty svých rodičů. Žádnou takovou nevedeme - kdybychom vedli, určitě nestuduji v ČR, natož na této škole, která je na samém konci světa... Už raději nebudu komentovat. Když vás ale zavřou na čtyři hodiny do nákupního centra, je těžké si nic nevybrat :). Pak i v těch největších hrůzách za 200 a více dolarů vidíte krásu ;)...

Viděli jsme významná místa jako Times Square, Empire State Building, Rockefeller Center, Brooklyn Bridge, Central Park, MoMA, SoHo, China Town, bydleli jsme v Queensu, což už je sám o sobě zážitek... Nejlepší na tom je, že jsem toto viděla už při minulé návštěve NY, kromě Empireu :). Měli jsme jít navíc ještě na Sochu Svobody - minule jsem na ní nebyla, tak jsem se těšila, ale bohužel byla tentokrát zavřená.
 

Teď fotky...

Nife před Dakota House, to jest dům, kde žil a byl zastřelen v roce 1980 John Lennon...

Takto jsem si nakoupila. oc tam toho není vidět. Ta fotka byla nějaká potmavlá, vůbec nevím proč -_-...

Moje botky samochodky ^^ :)

Nesnáším fotky před zrcadlem. Nefotím se tak, jen tam jsem se mimořádně vyblejskla v koupelně v šatech, které jsem si tam koupila.

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

NifeLove

Říkám si Nife Love, žiji v Praze a miluji módu, líčení, cestování a hlavně hudbu, a to pořádnou rockovou !


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.