24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Ryor - Zpomalovač růstu chloupků

05.11.2012
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

V dnešní je době je nutností mít hladké nohy, podpaží, třísla a vlastně celé tělo a tak se holení stalo běžným denním rituálem každé z nás. Protože nás ale stojí spoustu času, podíváme se dnes na jeden přípravek, který by vám mohl drahocenné minuty ušetřit.

Firma Ryor uvedla na podzim letošního roku na trh pár novinek, mezi než patří i zpomalovač růstu chloupků. Jedná se o bílý lehký tělový a pleťový krém, který oslabuje cibulku chloupku a tím účinně snižuje a zpomaluje jeho růst, chloupky tak dorůstají v delším časovém intervalu a jsou postupem času slabší. Krém je třeba nanášet po holení či depilaci na místa, kde chceme růst chloupků omezit, včetně podpaží, třísel či na "knírek" pod nosem.  Protože ale bez práce nejsou koláče, aby krém fungoval, je třeba nanášet ho 2 x denně, přiznám se, že na to jsem neměla čas a tak krém nanáším pouze 1x denně a to na partie nohou, popaží a na ruce. 

Krém je velice jemný, lehoučký a hezky se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty a příjemně voní, vůně ale není nijak výrazná a vtíravá a tak se nemusíte bát použít ho i na problematická místa na obličeji. Tento produkt zkouším zhruba 20 dnů a již po prvním týdnu jsem zaznamenala zpomalený růst chloupků. Nezdá se mi, že by chloupky dorůstaly slabší, avšak pomaji rostou určitě. Dříve jsem byla nucena použít epilátor na nohy jednou za týden, nyní jsem si ale nohy holila až skoro po 14 dnech a chloupky narostly zhruba tak jako dříve za týden.  Co se týče chemického složení, nejsem chemik, ale nezaznamenala jsem nic, co by vás od používání mělo odrazovat, přípravek obsahuje především velké množství rostlinných výtažků, například z heřmánku, aloe, ananasu, chmelu. lnu či papáji. 

Pokud bych měla ohodnotit balení produktu, je klasické, v tubě, ze které jde dobře dávkovat a i samotný obal a fotografie na obalu se mi líbí a přijde mi poměrně výstižný. Obsah balení je 100ml a cena kolem 100Kč, tohle je jediná věc, kterou musím vytknout, pokud si budete mazat větší oblasti, či celé nohy, ocenila bych určitě větší balení, protože poměrně rychle ubývá. Jinak ale produkt rozhodně doporučuji, zvláště pro ty z vás, které trápí silné a rychle rostoucí chloupky jako právě mě.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.