24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak jsem začala fotit módu ulice

23.09.2014
Myblogstage
Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět. Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu. Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit :-) Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku: https://www.facebook.com/PeVefoto PeVe

Focení se věnuji již třetím rokem. Začaloto ve škole, díky předmětu digitální fotografie, kde jsme se učili základy focení i následných úprav. Předmět byl volitelný a já byla jednou z mála, které opravdu zajímal.

Díky tomu jsem dostala k vánocům svou první zrcadlovku a chodila jsem s nadšením po různých výstavách. Z kraje jsem fotila jenom své kamarádky, které mi rády pózovaly. K širšímu focení portrétů jsem se dostala teprve nedávno - hlavně díky stránce Fotopátračka, kde jsem našla svou první "modelku" a bylo z toho moc milé focení. Povedlo se mi fotit s řadou dalších slečen a našla jsem i milou vizážistku se kterou ráda spolupracuji. Ráda jsem také fotila květinové doplňky šikovné Míši Svatošové z MS design. Řadu focení domlouvám také přes svou facebookovou stránku. Dlouhá doba neuplynula ani od chvíle, kdy jsem začala sledovat několik blogerek a celkově se dozvěděla o Blogerkách.cz, ale na začátku prázdnin jsem měla štěstí a mohu pro vás fotit módu ulice. Většinou se pohybuji v okolí Václavského náměstí a doufám, že najdu outfit, který mě zaujme.
Nafotila jsem dvě série a musím přiznat, že první focení bylo opravdu těžké. Nikdy jsem neoslovovala cizí lidi na ulici a při svých fotoprejektech nemusím bojovat s krátkým časem, rychlým přenastavováním a nedostatkem místa mezi turisty. I přesto je to ale velká výzva a svým způsboem jsem si tohle spojení módy a ulice zamilovala. Někdy si řákám, jestli bych neměla raději fotit nejhorší outfity, protože jich je daleko víc :-( Občas je boj někoho zastihnout, když pospíchá nebo telefonuje, takže mi spousta outfitů uteče a ne vždy mám štěstí, ale plně doufám, že se vám bude tento projekt líbit a že se dostanu k dalším projektům právě pro Blogerky. Velmi ráda vás potkám při svém dalším lovu v ulicích centra! :)
Vaše Peve

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Myblogstage

Baví mě focení a dost mě láká blogerský svět.
Rozhodla jsem se to tedy spojit a ráda se zde podělím o svou fototvorbu.
Dostala jsem příležitost fotit módu ulice a doufám, že vás zaujmou outfity, které pro vás budu lovit
Pokud vás zajímá i má další tvorba můžete mě sledovat na facebooku:
https://www.facebook.com/PeVefoto
PeVe


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.