24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Přátelství!

25.10.2013
Rousaline
Jsem obyčejná holka, s trochou fantazie. Miluju fotografování, kterému se věnuji už 3 roky. Ráda kreslím nebo spíš čmárám. Nejraději kreslím kreslené postavikčy, protože sou takvé jednoduší než třeba nějaký portrét. Části ldiského těla nebo portréty mi moc nejdou. Snažím se kreslit postupně, třeba nejdřív se naučim hezky kreslit pusu a pak další části a pak to jednou všechno spojim a bude to velkolepé! :D No to se asi nikdy nestane, protože jsem zatím spokojená pouze s očima :D Ostatní mi nejde. Mezi mé další zájmy patří tanocvání street-dance. Tance je můj život! Jednou bych chtěla tancovat s nějakou zahraniční skupinou, jako třeba I.aM.mE. a když ne s celou skupinou, tak bych si aspoň chtěla zatancovat s Chachi Gonzales. Jsem velmi snivý člověk, jak už ste si mohli povšimnout v textu! Přesně toto jsem já! MAlý snivý blázínek :)

Přátelství! Přátelství mezi holkou a klukem a přátelství!

Přátelství

Je jedno kolik máme přátel, jestli hodně nebo málo, je jedno, jestli jsou nejlepší nebo jenom kamarádi, je jedno, jestli jsou bohatý nebo chudí, nemocní nebo zdravý, ale pořád to jsou PŘÁTELÉ.

 

Přítel ti pomůže v situaci, kdy nebudeš vědět, co máš dělat, pomůže ti s láskou, svěří se ti a má tě rád. Přátelství je jako plamen, jednou zhasne a odejde a jednou se zase rozsvítí. Někdy se přátelství mění v lásku, někdy zase ve zklamání a někdy v nenávist … je celkem smutné, že v dnešní době neexistují žádná skutečná přátelství. Dnes už to je všechno přes různé sociální sítě. Málokdy vidíme, jak se mají dva lidé rádi, nepomlouvají se, nezávidí si a navzájem se respektují. Dříve si děti nezáviděli, nepomlouvali se a neseděli celý den u počítače, také láska a přátelství u nich měla jinou hodnotu…

 

Přátelství mezi mužem a ženou?

Proč ne? Protože bagr! Přátelství mezi mužem a ženou je něco záhadného na co se všichni v poslední době snažíme napsat svůj názor, někdy z toho vyjde dobrá myšlenka a někdy naprostá kravina! Mě osobně přátelství jako přátelství mezi mužem a ženou přijde nesmysl, protože když jsme jenom přátelé neměli, bychom k sobě něco cítit.

Kdyžto když vezmeme "přátelství" mezi mužem a ženou, tak by to šlo, protože v momentě, kdy je to pouze jako přechodná fáze vztahu- (to znamená, že osoba, s kterou se "přátelíme" někoho má, ale zároveň cítí něco víc ke kamarádovi) pak většinou přijde rozchod a přátelé jsou najednou spolu ve vztahu.

Trochu se to zamotalo, ale jen aby někdo neřikal, že o vztahu nic nevím, že je to nesmyslný článek, tak je to čistě moje myšlenka, neřikám, že to tak je!!

Rousaline :)

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Rousaline

Jsem obyčejná holka, s trochou fantazie. Miluju fotografování, kterému se věnuji už 3 roky. Ráda kreslím nebo spíš čmárám. Nejraději kreslím kreslené postavikčy, protože sou takvé jednoduší než třeba nějaký portrét. Části ldiského těla nebo portréty mi moc nejdou. Snažím se kreslit postupně, třeba nejdřív se naučim hezky kreslit pusu a pak další části a pak to jednou všechno spojim a bude to velkolepé! No to se asi nikdy nestane, protože jsem zatím spokojená pouze s očima Ostatní mi nejde. Mezi mé další zájmy patří tanocvání street-dance. Tance je můj život! Jednou bych chtěla tancovat s nějakou zahraniční skupinou, jako třeba I.aM.mE. a když ne s celou skupinou, tak bych si aspoň chtěla zatancovat s Chachi Gonzales.
Jsem velmi snivý člověk, jak už ste si mohli povšimnout v textu! Přesně toto jsem já! MAlý snivý blázínek


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.