24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Oživ svoje nehty!

18.11.2012
Secret...
Jsem obyčejná holka z malého města s velkým snem. Mým snem je být oblíbenou blogerkou a stát se novinářkou. Nechci být hrozně slavná, stačí mi jen trošku slavnější:D Svůj první blog jsem si založila v osmi letech. Od té doby mě to nějak chytlo a prostřídala jsem několik různých blogů. Ustálila jsem se ale na tématu móda a deníček. Nejsem ani hezká a ani hubená jako většina blogerek:) To by se někomu mohlo zdát jako mínus, ale podle mě je to naopak velké plus.

Chceš hezké a originální nehty. To není vůbec žádný problém.

Nehty si umí nalakovat snad každý. Oživtt je a udělat z nich originály už ale moc lidí neumí. Rozhodla jsem se tedy napsat článek o různých metodách oživení nehtů.

Popraskané nehty

Praskací lak je již nyní samozřejmost. Když u nás ale nebyl skoro nikde k dostání tak jsem ho zrovna hrozně moc chtěla a musela si ho objednat přes internet. Musíte si ale vybrat správnou značku laku. Já jsem si třeba koupila lak od Avonu a ten dělal opravdu velmi malé prasklinky. Nejlepší zkušenosti mám zatím s laky od Oriflame. Dělají tak akorát velké kraskliny.


Magnetický lak

Magnetický lak je novinka která rozdhodně stojí za vyzkoušení. Stačí si koupit lak a k němu speciální magnetky. Magnetka se přiloží k nehtu který je nalakovaný magnetickým lakem a na nehtu se vytvoří proužky nebo hvězda.

Razítka na nehty

Razítka na nehty jsou doslova průlom. Už nemusíte chodit do salónů a vypláznout tam velké sumy za kytičku na každý nehet. Nyní si můžete krásnou manikůru udělat v klidu doma. Staší si jen koupit sadu razítek. Nehet nalakujete, vezmete si šablonu a přelakujete daný obtisk, stěrkou odtraníte přebytečný lak, vezmete speciální razítko které přiložíte na obtick jemně zakrdláte a obtisknete na nehet. Opravdu to je takto jednoduché.


Doufám že se vám moje tipy na oživení nehtů líbily a že nějaké zkusíte :-)

zdroj obrázků - google obrázky

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Secret...

Jsem obyčejná holka z malého města s velkým snem. Mým snem je být oblíbenou blogerkou a stát se novinářkou. Nechci být hrozně slavná, stačí mi jen trošku slavnější Svůj první blog jsem si založila v osmi letech. Od té doby mě to nějak chytlo a prostřídala jsem několik různých blogů. Ustálila jsem se ale na tématu móda a deníček. Nejsem ani hezká a ani hubená jako většina blogerek To by se někomu mohlo zdát jako mínus, ale podle mě je to naopak velké plus.


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.