24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Nivea skin conditioner

29.07.2013
Smartnailsetc
Jsem, ještě pár dní, 23-letá studentka andragogiky před státnicemi, která má beauty blog a zajímá ji vše kolem kosmetiky, líčení a módy. Na svůj blog natáčím videa, píši články, snažím se tvořit nové věci a být v životě optimistická:) Do toho čas od času píši články i do projektu Módní ikona, který se snažíme se známou zviditelnit a pořádně rozjet :D.

Proč mě tak okouzlilo tělové mléko do sprchy od Nivei? Dozvíte se v článku!:-)

Krásné odpoledne,

tak tedy po poměrně dlouhém přísunu videí tu máme zase pro změnu článek. Vy, které mě sledujete víte, že kontinuálního vykonávání čehokoli prakticky nejsem v kosmetice schopna, nesnáším stereotypy a takové mazání se po sprchování je pro mě nadlidský výkon...A víte vůbec, že z vody, kterou do sebe dostanete konzumací, neputuje skoro žádné množství do kůže, takže ji musíme hydratovat zvenčí? Ano, i my flákačí s normální pokožkou, kteří to "přeci VŮBEC nepotřebujeme" bychom měli kůži hydratovat, abychom například zmírnili projevy pomerančové kůže. Ale k věcí:-)

Niveu nemám ráda snad od mala, vždycky mi ten jejich klasický modrý krém smrděl a ve chvíli, kdy se mamka dozvěděla, že má na Niveu alergii a jen blízký kontakt s někým, kdo jí používá jí způsobuje mokvavé pupínky na obličeji, bylo rozhodnuto - Niveu prostě NE! Musím ale přiznat, že pár měsíců zpátky mě celkem nalomil jejich odličovač pro citlivé oči, opravdu nebyl špatný, ale pak jsem ji zase zavrhla, protože jí kvůli mamče vlastně ani moc používat nemůžu. A teď pozor - proto vlastně píšu tenhle článek - věc, kterou si mne Nivea totálně získala, věc, kterou jsem vyzkoušela ve vzorečku a druhý den jsem ji prostě musela mít (což se často nestává), věc, která vyřešila mé výčitky svědomí z lajdáctví v mazání se po koupeli - zázrak jménem Tělové mléko do sprchy!

Myslím, že reklama mluví dost sama za sebe, ale jen pro přesnost, existují dva typy tohoto mléka - bílý obal pro normální pleť s minerály (ten mám já, hezky voní a pokožka je po něm vláčná, ale nelepí ani v tomhle teple) a modrý obal s mandlovým mlékem pro suchou pleť(smrdí jako klasický modrý krém a bohužel i přesto, že se mléko oplachuje má člověk onen lepivý pocit hlavně v ohybech jako pod koleny apod.). V obchodě ho seženete mezi tělovými mléky, můžete si dokonce vybrat mezi tuším 250ml a 400ml balením v obou verzích. Potom se jednoduše osprchujete, nanesete (pokud možno s vypnutou vodou) tělové mléko a můžete ihned opláchnout. Kupodivu toho na kůži zůstane opravdu dostatečné množství, aby byla kůže po osušení ihned jemná na dotek a vůně vám také chvilku vydrží, i když přes noc ne :-).

Takže Niveo, vítej v mé síni slávy!


Co vy, už jste mléko zkoušely? Jaké jsou vaše zkušenosti?:-)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Smartnailsetc

Jsem, ještě pár dní, 23-letá studentka andragogiky před státnicemi, která má beauty blog a zajímá ji vše kolem kosmetiky, líčení a módy. Na svůj blog natáčím videa, píši články, snažím se tvořit nové věci a být v životě optimistická Do toho čas od času píši články i do projektu Módní ikona, který se snažíme se známou zviditelnit a pořádně rozjet .


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.