24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

A zase jí tu máme...

01.09.2014
Susan Lorvel
Ahoj, ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. :) Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji :) Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů. Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran :)

Škola, káždý rok přichází ve stejnou dobu. Upřímně,kdo z nás se nebojí nového školního roku? Já vám poradím, jak tuhle nervozitu alespoň zmenšit :)

Ahoj,

jak už jste poznali z nadpisu, škola je tady... Jelikož já jdu letos do prváku na střední, moje obavy jsou ještě větší. Ráno se probudíte s pocitem, že ještě dnes máte volno a pak bude ten únavný 9ti měsíční blázinec... Jojo, je to tak. Ale já mám svojí metodu, jak si ten poslední den volna užít a nestresovat se. Zapomenout, že zítra, je TEN den...

Asi jako první: HUDBA - já jí miluji a často mi pomáhá zvládnout těžké chvíle. Do svého telefonu či MP3/MP4 si nahrajte svoje oblíbené písničky nebo relaxační hudbu. Buď u toho vařte, uklízejte nebo jenom odpočívejte. Rozhodně Vám to pomůže. Na YT (youtube) najdete stovky skladeb, ať z 21. století, nebo hitovky z minulého.

Jako další je prostě PRÁCE - je to divné, ale i obyčejná práce dokáže pomoci. Můžete třeba vyrábět různé výrobky, uklízet pokoje, plánovat příští prázdniny a nebo cokoliv jiného. A vždycky se doma najde něco, co je potřeba udělat. I já tím, že Vám teď píši článek, dělám nějakou práci a upřímně, mě to pomáhá.

Moje oblíbená věc, je sledování YT - prostě youtube... Zde se můžete dívat na seriál (když tam tedy je :D), sledovat vaše oblíbené blogerky a youtuberky, poslouchat hudbu, inspirovat se DIY výrobky a mnoho další... Když si najdete na YT něco, co vás zajímá, máte na min. 1-2 hodiny vystaráno, protože čas, pak letí rychleji...
Když už je skoro večer, nic nezkazíte, když si dáte horkou KOUPEL - naplníte si vanu vodou a můžete přidat koupelovou sůl nebo něco jiného. Různé olejičky na uvolnění stresu.. Ovšem pokud máte sprcháč, tak to raději nezkoušejte :D Na takový závěr vypněte světlo a použitje svíčky, které tomu všemu dodají atmosféru odpočinku a klidu :)
Já všem přeji, ať první školní den dopadne v pohodě a pokud tak jako já, jdete na střední, přeji Vám, ať si rychle najdete přátele a uděláte dobrý dojem :)

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Susan Lorvel

Ahoj,
ráda se dělím o názor, píši recenze a články. Jsem milá a přátelská, ráda vždy pomůžu. Nerada se vzdávám dopředu a někdy si kladu až příliš vysoké cíle. Ráda poslouchám hudbu a už 10 let tancuji Nebudu psát jenom o kosmetice, ale i o mých poznatcích ze života, zkušeností a dojmů.
Na slovo krása, se dá dívat z několika úhlů a já se vám jí pokusím ukázat ze všech úhlů a stran


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.