24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Péče o pleť ?!

26.04.2015
TeriMiss
Můj blog je především o módě a o random článcích! :)

​Určitě každý si přeje mít čistou pleť bez žádných přebytečných černých teček a pupínků jako mají ty různé celebrity, které vídáme ve filmech.

Černé tečky, v podstatě otevřené pupínky trápí polovinu lidí z nás. Samozřejmě, že ani já nejsem výjimkou. Černé tečky mě trápí především na nose. Už jich ani nemám tolik, ale pořád tam jsou. Jednou jsem byla i na kosmetice, kam mně mamka objednala a tam mi je dokázali odstranit což bylo super. Ta paní, která se mi o pleť starala mi jí perfektně vyčistila a vůbec jsem jí neměla oteklou jelikož mi to přejížděla nějakou zklidňující vodou či olejem a rozhodně se tam hodlám objednat znova! A hohle jsou teda produkty ,které já používám.
↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ 

Balea - jsou to teda odličovací vlhčené ubrousky. Já se nějak výstředně a hodně nelíčím, ale s těmihle jsem spokojená. Navíc ani nebyli drahé + krásně voní takže super! 

Astrid - touhle verzí je čístící pleťové mléko, které je velmi dobré, protože obsahuje vitamín E a je s D-panthenolem! Používám ho před spaním a taky jsem sním velmi spokojená. 

Garnier Pure 3 in 1 - může to být peeling, maska nebo čistě čistící gel. Bohužel s tímhle jsem v jednu dobu měla problém, že jsem ho dlouho nepoužívala a pak najednou z ničeho nic jsem si ho nanesla a zdálo se mi, že se mi nedostatky více rozšířili. Teďka už se mi to ,ale víckrát nestalo a podle mě je výhodou ,že tam máte vlastně 3 prostředky na pleť v jednom. Moc ho nepoužívám, jen když mám nějakou drastickou pleť.

Garnier Pure Active - tenhle přípravek je čistě jen na černé tečky. Má zajímavý kartáček ,kterým gel nanášíte. Já sama musím říct, že mi také docela vyhovuje. Zase zmiňuju jelikož ho nepoužívám každý den, jen když mám vážně tu drastickou pleť nemůžu plně říct, ale co říct můžu je ,že opravdu zastavuje vystavování dalších černých teček.
A ještě jsem vám zapoměla vyfotit jednu věc na ,kterou se vždycky můžu spolehnout. Je to dělané jako pleťová maska a voní to jako čokoláda s jahodama, prostě ultra krásně!
A jak to máte s vaší pletí vy? Používali či používáte některý tady z těch přípravků? A jaký na ně máte názor? :-)

Komentáře

Bodka 23.05.2016 22:33

tak aj cokoladova maska pomaha, diky za radu

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

TeriMiss

Můj blog je především o módě a o random článcích!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.