24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

TOP makeupy na suchou pleť

11.05.2015
TerryMakeupTutorials
Naučím, poradím, pomůžu... Začátky jsou těžké a proto chci pomoct, aby jste cestu k perfektnímu líčení měly co nejednoduší!

Suchá pleť vyžaduje pečlivější vybírání makeupu než pleť mastná, jelikož pokud zvolíte špatně, tak jí můžete jen uškodit.

Pokud zvolíte špatný makeup na mastnou pleť, tak se nic nestane. Maximálně Vám nebude držet makeup. Pokud ale zvolíte špatný makeup na suchou pleť (například pro mastnou), tak pleti můžete jen uškodit. 

Vždy si dávejte pozor, co daný makeup obsahuje. Stačí aby makeup obsahoval nějaké oleje. Tím si můžete být jisté, že Vás makeup nijak nevysuší. 
Nespoléhejte ale jen na makeup. O suchou pleť je třeba pečovat dvakrát víc než o mastnou. Pod makeup naneste vysoce hydratační krém, který je na tento typ pleti vhodný. Nechte tak dvě minutky zaschnout a pak naneste makeup. NEPOUŽÍVEJTE MATUJÍCÍ BÁZE!!! Tím můžete pleť vysušit. Pokud stojíte o matný vzhled pleti, ač se to suché pleti vůbec nedoporučuje, tak použijte minerální pudr na zafixování a lehké zmatnění. Minerální pudr bude o pokožku pečovat a nijak ji nevysuší.
Vybrala jsem pro Vás pár makeupů, které se na tento typ pleti hodí aniž byste ji ublížily.





Komentáře

drews_beauty 22.03.2016 9:25

ja mám pleť normálnu až suchú, z týchto makeupov som skúšala len MAC a ten mi príšerne oxidoval ono je to veľmi individuálne.. chystám sa niekedy v budúcnosti na ten Bobbi brown a Revlon
<a href="http://drewsbeauty.blogspot.com/" rel="nofollow">Drew's Beauty</a>

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

TerryMakeupTutorials

Naučím, poradím, pomůžu... Začátky jsou těžké a proto chci pomoct, aby jste cestu k perfektnímu líčení měly co nejednoduší!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.