24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Cvočky na oblečení jsou v kurzu:)

28.11.2012
TeryF
Miluju kreslení a hlavně navrhování nových modelů.Mám pár dobrých kamarádů kteří mě podporují v každém mém kroku do dalších snů. Chcete se o mně dozvědět víc?? Tak čtěte mé příspěvky;)

Cvočky:)

Cvočky na oblečení

 Ahoj holky obrovským trendem posledních sezón jsou cvočky, nýty a ostny. Velkou inspirací je rock a motorkáři. Cvočky můžete vidět úplně všude – najdete je na botách, kabelkách, doplňcích, šatech, šortkách, bundách i spodním prádle. Zkrátka cvočkování je teď in a rozhodně byste to neměli propásnout.

JAK NOSIT?

Téměř každý velký obchodní dům i sebemenší butik prodává něco „ocvočkovaného“. Čím výraznější cvočkování je, tím lépe. Ovšem neberte to doslova a příliš to s nýty, cvočky a ostny nepřehánějte. Méně je někdy více. Takže pokud jste se rozhodla pořídit si ocvočkovanou bundu, zbytek outfitu už dolaďte jemně a bez cvočků. Většinou v módě a trendech platí, že jeden výrazný doplněk nebo kousek oblečení je ok a zbytek už jen dolaďte, ale nikdy to nepřebíjejte dalším na oko výrazným kouskem oblečení. Převážně to působí přeplácaně a příliš extravagantně.Výjimkou jsou boty a doplňky – zde můžete klidně obout boty s cvokama a zároveň stejně nebo podobně zdobenou kabelku. K tomu také kovové náramky, psteny, apod. Dále se oblečte ve vintage nebo rockovém stylu. Přesně takhle se to ve světě nosí!

Ani hodinky, náramky, pásky, čelenky, náhrdelníky a čepice nejsou pasé. Obzvláště na podzim to bude velký trend. Cvočkování proniklo téměř do všech stylů oblékání. Nenechte se mýlit – nenosí se pouze v tzv. street stylu. Cvočkama zdobené bývají i lehounké šifonové šaty, kabáty i halenky. Proto naleznete nýty, ostny a cvočky ve vintage, hippie, aj.Jestliže jste šikovná a nechce se vám v obchodech utrácet, cvočkovat můžete sama. Klidně si ocvočkujte džínové šortky, džíny, šaty, tričko nebo bundu. Záleží, jaké cvočky, nýty nebo ostny si nakoupíte, pak už zbývá jen prostudovat si návod a můžete začít. Buďte však při cvočkování pečlivá, aby vám nikde žádny drátek nebo cvoček či osten netrčel. Mohla byste si tak způsobit nepříjemné škrábance, anebo si poničit další kousky oblečení (např. v případě špatně ocvočkované bundy). Na cvočky a ostny si kupte kleštičky, půjde vám to lépe.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

TeryF

Miluju kreslení a hlavně navrhování nových modelů.Mám pár dobrých kamarádů kteří mě podporují v každém mém kroku do dalších snů.
Chcete se o mně dozvědět víc?? Tak čtěte mé příspěvky


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.