24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Jak si udržet chlapa

08.10.2013
Voice
Píšu o všem co mě baví, co se mi líbí a co bych chěla :-)

Ulovit chlapa není nic těžkého. Jak si ho ale udržet? Pokud jsi klofla toho pravého, pojďme se podívat na tipy, jak si ho udržet. Takže, milé dámy, zbystřete pozornost, tady jsou.

Buď potvora
Když si chceš udržet chlapa, buď trochu potvora. Nech ho občas v nejistotě. Pokud spolu teprve chodíte, nevolej mu každý den. Ať se ozve sám. A až se ozve a bude se ptát, proč se neozveš, řekni, že jsi zapomněla. Pokud sdílíte společnou domácnost, nech ho občas samotného doma.

Buď tajemná
Nech si svá tajemství, muži totiž milují ženy, které mají tajemství. Evokujte v něm dojem, že tě stále nezná, a že je pořád co objevovat. A neříkej mu o sobě všechno. Část pikantností z mileneckého života však prozradit můžeš. :-) 

Buď chameleon 
Stejný účes, stejná barva vlasů, stejný typ spodního prádla, milování stále ve stejných polohách. Není to nuda? Změň občas barvu prádla, místo, anebo polohu. Mnohem více, než změny vlasů, si všimnou muži Vaší nové úpravy v oblasti bikin.    

Buď se později než on  
Ženuška, která ráno vstane dříve než mužíček, aby mu připravila kávičku, a nedej bože také upekla bábovku, si říká o červenou kartu. Raději se buď později než on, nech ho, ať ti přinese snídani do postele. Pak ho odměňte sexem. I když ti kdokoli bude tvrdit cokoli, sex je ten nejlepší nástroj, jak si udržet chlapa.

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Voice

Píšu o všem co mě baví, co se mi líbí a co bych chěla


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.