24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Je čas vybrat botky pro podzim a zimu! Jaké modely by vám neměly chybět?

25.09.2013
Voice
Píšu o všem co mě baví, co se mi líbí a co bych chěla :-)

Léto je definitivně pryč, takže je na čase, vybrat si nové botičky pro podzim a zimu. Nečekejte na to, až vás překvapí déšť a chladné počasí. Přinášíme vám hned několik tipů na podzimní a zimní botky.

Barvy, vzory, podpatky i klínky!
Letošní trendy pro podzim a zimu jistě potěší každou moderní ženu. Mnoho značek se totiž vytáhlo a představilo botky v zajímavých designech i provedeních. Těšit se můžete na přehlídku barev a vzorů. Pro podzim a zimu platí, že barevnost je v kurzu, takže na to při výběru botek pamatujte. Nosit se budou klasické kotníčkové boty, kozačky s vysokými podpatky i kotníčkové boty na klínku…

Vybrala jsem...
Desigual - Módní kotníkové šněrovací tenisky Canela 3
Značka Desigual opět nezklamala. Vsadila na výraznost a nadčasový design. Důkazem za všechny jsou kotníčkové boty Desigual Canela http://www.svetbot.cz/1278-modni-kotnikove-snerovaci-tenisky-canela-3-cerna.xhtml, které jsou vyrobeny z broušené kůže v černé barvě, kterou zdobí pestrobarevné textilie. Botky jsou vhodné pro sychravé podzimní dny.

Eject - Extravagantní kozačky pod kolena na klínku a platformě se zipem Eleane II
Tyto kozačky jsou určeny pro všechny odvážné ženy, které chtějí ukázat svůj vytříbený styl. Kozačky Eject Eleane http://www.svetbot.cz/1282-extravagantni-kozacky-pod-kolena-na-klinku-a-platforme-se-zipem-eleane-ii-15757-cervena.xhtml jsou potaženy červenou hladkou kůží, takže jsou velmi odolné. Jejich velkou výhodou je boční šněrování, díky kterému je lze přizpůsobit každé noze.
Jana - Elegantní kozačky z broušené kůže šíře G
Pokud máte ráda eleganci a chcete kozačky pro společenské události i na běžné chození, měly by vás zajímat právě tyto kozačky značky Jana http://www.svetbot.cz/1307-elegantni-kozacky-z-brousene-kuze-sire-g-8-25342-21-modro-seda.xhtml, protože využívají decentnější barvy. Svršek boty je vyroben ze špičkové broušené kůže. Zajímavé je, že tyto kozačky jsou z kolekce Jana NATURAL, která je vyráběna zvláště ekologickým způsobem.
Marco Tozzi - Polokozačky na nízkém podpatku
Pokud nemáte ráda vysoké podpatky, vsaďte na polokozačky od Marco Tozzi http://www.svetbot.cz/843-polokozacky-na-nizkem-podpatku-2-25406-29-taupe.xhtml. Jejich podpatek je vysoký pouze 4cm. Botky krásně zahřejí, protože uvnitř mají umělý krátký kožich s hladkým chlupem.
Nečekejte s výběrem nových podzimních bot na poslední chvíli! :-) Protože právě teď je opravdu z čeho vybírat...

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Voice

Píšu o všem co mě baví, co se mi líbí a co bych chěla


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.