24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

TOP 6 Alverde

09.01.2014
Zdenule
Obsesivně kompulzivní informatička, vyžadující naprostou kvalitu ve všech ohledech... v kosmetice nevyjímaje! :-)

Není moc značek, od kterých bych měla vyzkoušený téměř celý u nás dostupný sortiment, nicméně Alverde mezi tyto značky patří. Dnes bych vám tedy chtěla představit 6 svých nejoblíbenějších produktů...

 

1. MÍSTO: Regenerační noční krém s extraktem z divoké růže a slunečnicovým olejem

Mým absolutním favoritem je tenhle pleťový krém. Mimochodem je také vůbec nejlepší, který jsem kdy zkoušela. Přírodní složení asi nemusím vyzdvihovat, to je u Alverde samozřejmostí. Krém je neuvěřitelně hydratační, lehce promašťuje a díky výtažkům z růží naprosto dokonale zklidňuje pleť. Není ani moc hustý, ani moc řidký... prostě vyhovující v každé roční sezóně. V létě zklidní a ochladí sluníčkem ošlehanou pleť, v zimě zase hydratuje a poskytuje péči mrazem narušené pleti. A dalším velkým plusem je příjemná svěží růžová vůně. Zrovna jsem načala třetí balení a rozhodně nebude poslední!

Cena asi 80 Kč.

 

2. MÍSTO: Tělový krém s vůní mandlí a růží

A u růží zůstaneme i v tomto případě. Pokud hledáte vysoce hydratační, hutné a lehce promašťující tělové mazadlo, rozhodně sáhněte po tomhle. Krém příjemně voní po růžích a citrónové trávě, po chvíli se ale vůně rozleží do hořkých mandlí. Rychle se vstřebává a hydratace vydrží od rána až do večera, či od večera do rána... každému dle jeho preferencí :-) Ráda bych vám řekla, kolikáté balení už mám, bohužel jsem to přibližně u pátého přestala počítat...

Cena kolem 70 Kč.

 

3. MÍSTO: Regenerační maska pro poškozené a lámavé vlasy

Jako první vás na masce zaujme to, jak neuvěřitelně nádherně voní. Vždycky se mi vybaví tmavé rybízové Bonpari :-) Když ale opomenu vůni, maska opravdu skvěle působí na suché a poškozené vlasy. Výborně vyživuje a uhlazuje takové ty krepaté nepoddajné vlasy. Spočtěte si to sami - avokádový olej, jobobový olej, výtažky z hroznového vína a včelí vosk... to nemůže dopadnout jinak než skvěle! Já mám v současnosti už druhé balení. Pokud ale máte vlasy spíše jemnější se sklonem k rychlejšímu maštění, investujte raději do meruňkové verze. 

Cena asi 40 Kč.

 

4. MÍSTO: Mycí krém

Nikdy jsem nefandila různým pleťovým peelingům, mycím pěnám, gelům a podobným čističům, jelikož jsem měla pocit, že pleť zbytečně vysušují. To se ale změnilo, když jsem narazila na tenhle produkt. Jako hlavní složku totiž obsahuje kukuřičný olej, takže o nějakém vysoušení nemůže být ani řeč. Mimo jiné vás také zaujme konzistence a vzhled - jako burákové máslo. Navíc voní jako chalva a té já se můžu ujíst :-) A v neposlední řadě - opravdu pleť vyčistí!

Cena asi 80 Kč.

 

5. MÍSTO: Pečující tělový olej s vůní kokosu a vanilky

Tohle je prostě tekuté Rafaelo. Vůně je naprosto úžasná a neodolatelná (teda pro ty, co si na tyhle typy vůní potrpí). Olej sám o sobě je (logicky) dost mastný a vstřebává se delší dobu. Také moc nehydratuje, takže pokud chcete hydrataci, je potřeba ho použít hned po koupeli, aby vodu v kůži uzamkl. I přesto ale doporučuji si tenhle olej pořídit, i kdyby jen jako svátečně masážní :-)

Cena asi 100 Kč.

 

6. MÍSTO: Balzám na rty s vanilkovými květy a mandarinkou

U balzámů na rty jsem zvyklá investovat do BIO kvality. Pokožka rtů je totiž tenčí a citlivější, než zbytek pleti a zrovna ta moje mi to dost často připomíná. Pokud se jí tedy snažím podfouknout něčím jako Labelo nebo Astrid, začně těžce prostestovat. Z přírodních balzámů sice není tohle můj největší favorit, za tu cenu je ale kvalita více než dobrá. Základními složkami je zde ricinový olej, bambucké máslo a včelí vosk. Žádná vazelína a další ropné produkty. Žádná parfemace či zbytečná barviva... A i přesto krásně voní, přesně jako pomerančové bonbóny :-)

Cena asi 40 Kč.

 

Komentáře

Wikira 28.04.2015 11:26

Nejvíc se mi líbí mycí krém. Už nějakou dobu přemýšlím o jeho koupi.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

Zdenule

Obsesivně kompulzivní informatička, vyžadující naprostou kvalitu ve všech ohledech... v kosmetice nevyjímaje!


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.