Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Březnovou výzvu hostovaly Rachael of pizzarossa and Sawsan of Chef in Disguise a byla skutečně chutná. Tématem jak si můžete přečíst v názvu článku byl Italský chléb Foccacia. Na tento chléb tyto dvě slečny připravily hned několik receptů, ale já si stejně vybrala ten tradiční. Jelikož ale nemáme...
Poslední dobou to tu trochu flákám, ale kdo by se divil, když mojí hlavní náplní je psaní diplomky. Nemůžete se proto divit, že už mi moc času i chuti do psaní nezbývá. Proto i s touhle výzvou přicházím o nějaký ten den pozdě, upekla jsme sice tenhle moučník včas, ovšem na psaní čas nebyl. Březnovou...
Sice později, ale přeci. Konečně jsem se dostala a dokopala k napsání receptu na slibované preclíky, trochu se to zdrželo díky jiným mým aktivitám. První řeknu novinku - přijali mě na brigádu do Zoo, zatím to vypadá hrozně dobře a pro mě je to sen, ale samozřejmě s tím musím počítat a na volném čase...
Zase po delší době jsem tu s příspěvkem na blog a to s výzvou odvážných pekařů. Téma tohoto měsíce hostovala Jelena z A Kingdom for a cake a připravila nám opravdovou výzvu, dort Esterházy. Dort je velice náročný na čas a já bych vám doporučila nepouštět se do něj pokud nemáte alespoň dvě formy na...
Když jsem přemýšlela, jaké téma na leden dát, jedním z nápadů bylo slané pečivo. Po vánočních svátcích jsme všichni přeslazení a trochu slaného neuškodí. A tak, když toužíme zakousnout něco ''malého'', nemusíme už sahat jen po koupených chipsech, ale můžeme si vychutnat domácí preclíky. Slané pečivo...
Hned ze začátku vám chci popřát hodně štěstí do nového roku a omluvit se za delší neaktivitu, ale znáte to. O Vánoce člověk putuje po návštěvách a já letos jela slavit i silvestra pryč, ale pokusím se to dohnat. No a jelikož si každý dává do nového roku nějaké to předsevzetí i já jedno pro svůj blog...
Překji vám krásné, voňavé a klidné Vánoce, hodně štěstí, nápadů a dobrého jídla v novém roce. Vaše Annebake...
Tento měsíc jsem se poprvé zúčastnila výzvy odvážných pekařů. Více se o The daring bakers dozvíte tady . Prosincovou výzvu měla na svědomí Andrea Janssen z www.4pure.nl . Výzvou byl Holandský sladký chléb. K mání byly dva recepty, jeden s perníkovým kořením a druhý jen se skořicí a muškátovým oříškem....
Letos na podzim jsem byla poprvé na food festivalu a to v Holešovicích. Moc se nám tam s přítelem líbilo a ledacos jsme ochutnali, je však jedna věc, která nám utkvěla v paměti a to byl celerový krém. Dozvěděla jsem se, že recept je z knihy Recepty z farmářského trhu a tak jsme jí při první příležitosti...
Každý rok, měsíc před Vánoci jezdím k tetě a strejdovi na chatu, kde se schází příbuzní a kamarádi, aby společně přes víkend napekli perníčky. Letos tomu nebylo jinak. První den začíná už v půl deváté pečením. Teta nám den předem každému připraví jednu várku těsta a jedno tvrdší na chaloupku a...
Švýcarky, proč se tak tomuhle pečivu říká, to jsem nikde nezjistila, ale na chuti jim to neubírá. Tohle pečivo jsem si zamilovala na základní škole kam jsem dojížděla a protože, poškole měla bylo hodně času, než mi jel autobus, často jsem skončila v kavárničce nebo lahůdkách, kde mým oblíbeným...
Za okny se střídá babí léto a opravdový podzim, a když se zatáhne, člověku by se nechtělo vytáhnout paty z domu. Pokud je venku sychravo, ráda si jen tak zalezu do tepla s knihou a čajem, ale co k němu. Musí to být rychlé, abych místo čtení nestrávila den v kuchyni, dobré a taky by to mohlo chvilku...
Hrozně ráda jím tvarohové dorty a kdo by potom nemiloval cheesecake. Přináším vám recept na ten klasický základní Newyorský cheesecake, ale nebojte, u drahých surovin typu Philadelphia uvedu i levnější, nebo dostupnější varianty (pak už nebude cheesecake pravý Newyorský, ale nejméně stejně dobrý)....
Co je Cream cheese? Je to smetanový sýr používaný jako základní surovina v mnoha moučnících i jiných pochutinách. Nejznámější a taky nejoblíbenější je dezert nazývaný cheesecake, kde se bez Cream cheese neobejdete. V Americe se nejčastěji používá jako Cream cheese Philadelphia, u nás se používá...
Naše rodina má ráda odjakživa sladké se skořicí a tak občas brouzdám zahraničními blogy, hledám něco nového, skořicového. Jedou jsem zavítala na italský blog Just love cookin a našla tam skořicový Estonský Kringel. Protože jsme chtěla vědět víc, v knize Estonian taste and traditions jsem našla...
Protože si stále stěžuji, že všechny akce s jídlem propásnu, tak mi přítel jednu našel. Letos to byla moje třetí akce a druhý food festival. Moc jsem se na něj těšila, protože už jen program sliboval pěkný zážitek. Popravdě, ani jsme tam nešli kvůli hmyzu, ten už jsme měli to potěšení ochutnat na Zoologickém...
Protože mám ráda vanilku a do spousty věcí, které peču dávám vanilkový cukr, rozhodla jsem se loni před vánoci udělat si vanilkový cukr vlastní. Voní a mnohem lépe chutná než ten kupovaný a srovnávat ho s vanilinovým ani nejde. Příprava je přitom jednoduchá a peněženku ani tolik nezatíží. ...
Již delší dobu sleduji Zachraň jídlo. Je to velice pěkný projekt několika lidí, co nechtějí aby se jídlo zbytečně vyhazovalo.Tady se o nich dočtete více a dozvíte se jak je podpořit http://www.zachranjidlo.cz Loni jsem bohužel propásla jejich akci Hostina pro tisíc, ale tentokrát se zadařilo a na...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.