Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Nový rok často přináší předsevzetí a touhu po zdravějším životním stylu. Jedním z nejpopulárnějších cílů je začít pravidelně cvičit. Aby novoroční předsevzetí nezůstaly jen na papíře, je vhodné investovat...
Podzim je v plném proudu a vy máte stále pocit, že vaše outfity nejsou dokonalé? Nezoufejte! Na následujících řádcích si povíme, jaké oblečení, doplňky a které boty budou to pravé do chladných deštivých...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Máte chuť na opravdovou delikatesu z grilu nebo minutku z pánve? Hovězí steak na guatemalský způsob je bezvadnou volbou. Pokud si říkáte, proč jsem recept nazvala hovězí steak na guatemalský způsob, důvod je vlastně velmi jednoduchý. Tato lahůdka je pro mě vzpomínkou na doby, kdy jsme ještě cestovali...
I grew up with the love for strawberry popsicles coated in yoghurt or chocolate. It was something different than the classical vanilla popsicles coated in chocolate. Sometimes in the summer, I like to make these creamy strawberry coconut popsicles for my daughter – it is always a good idea to…...
Pro spoustu lidí jsou kynuté ovocné knedlíky symbolem letní pohody a prázdnin. I já to tak mám. Ale možná ještě větší radost z nich mám, když je objevím v mrazáku v zimních dnech. Léto je pak najednou zpět v plné síle a to i když za oknem sněží. Troška trpělivost, nějaké to kynutí a za necelé tři...
Cuketa. Plodina nekonečných možností využití 😂. Na blogu najdete velké množství receptů na úpravu této zeleniny, jsou všechny sepsané zde . Tak mrkněte a zlkoušejte. Dnes opět sladká verze, a to bábovka. Velice jednoduchá na přípravu, skvělá, po cuketé vláčná. Na přípravu...
Honí vás hlad jako vlk a potřebujete se najíst něčeho skvělého a lahodného? Což si připravit kuřecí stir-fry s pórkem? Kuřecí stir-fry s pórkem si připravíte doslova během pár minut. Budeme se totiž držet tradice metody stir-fry. A o co že jde? Stir-fry pochází z Číny a jde o velmi rychlou přípravu...
Já myslím, že na burgery s trhaným masem je sezóna neustále, ale v létě, venku, na čerstvém vzduchu s přáteli určitě chutnají nejlépe. Je to taky skvělé jídlo, pokud potřebujete nakrmit velkou skupinu lidí, protože si stačí předem upéct maso a pak už jen připravíte na stůl coleslaw, burgerové housky,...
Marináda z červené řepy dodá vejcím nejen krásnou barvu, ale díky Bzeneckému octu i příjemně kyselou chuť, která se k avokádu hodí. Příprava marinovaných vajec je sice časově náročnější, ale avokádový krém je potom už jenom otázkou minut a můžete servírovat chuťovku, která lahodí...
Domácí ajvar neboli lilkovo-papriková omáčka je svou chutí tak typická, že ji buď milujete, nebo váš čas teprve přijde. 🙂 Ajvar už do našich domácností poměrně snadno pronikl, protože jej můžeme velmi jednoduše zakoupit téměř v každém druhém obchodě. Což si ho ale připravit hezky doma? Není na...
Mixér BlendyGo 3 jsem svědomitě testovala doma dva měsíce a mile mě překvapil. Rádi jsme si v něm připravovali smoothie, omáčky na těstoviny, ale i třeba těsto na palačinky nebo lívance. Teď naposledy jsme vyzkoušeli i jahodovou zmrzlinu. Má opravdu překvapivý výkon a díky tomu, že je bezdrátový...
Pita chléb plněný grilovaným sýrem a žampiony je ideální rychlou dobrotou, pokud si chcete dát něco příjemně křupavého a rozpečeného? Pokud zrovna nedisponujete grilem, nevěšte uši a sýr s žampiony si rozpečte na pánvi. Pita chléb plněný grilovaným sýrem a žampiony je prostě top! ...
Tato roláda má všechno – křupavý element v podobě oříšků schovaných pod svěží ruby čokoládou, krásně nadýchaný, vláčný piškot a na jazyku se rozpouštějící čokoládový krém z bílé čokolády, který vás pohladí na duši. Zkrátka neodolatelná kombinace! Na 1 roládu...
Žemlovka je přesně ten druh jídla, který buď milujete, nebo jej nemůžete vystát. Pokud o ní máte své pochybnosti, pojďte vyzkoušet tento lahodný recept, který z vás udělá její fanoušky. Žemlovka je jen jedna a to ta z vánočky. Chápu, že někdy máte nutkání spotřebovat zbytek veky nebo rohlíků, ale...
Asi těžko najdeme člověka, který by neměl rád pizzu. A já si ji klidně dávám i v redukci, ale volím méně tučné ingredience a snažím se do ní dostat co nejvíc bílkovin. Základ mojí fitness pizzy proto vždy tvoří vláčné těsto z tvarohu a celozrnné mouky, na které jsem tentokrát naskládala nízkotučný...
Nojo, recept jsem fotila snad před měsícem a až dnes se dostala k jeho editaci.... je to teď holt náročný... Každopádně lepší pozdě, nežli nikdy. Tak snad máte ještě na zahradě nějakou tu rebarboru či na ni narazíte na trzích, v obchodě nebo vás podaruje sousedka a vzpomenete si na tento...
U nás je sezóna jahod poměrně krátká, takže je třeba ji beze zbytku využít k přípravě všelijakých dobrot. Na blogu mám výborný a rychlý litý kynutý koláč s rychlodrobenkou , tvarohový Míša dort s jahodami nebo bleskovou jogurtovou bublaninu . Určitě tu najdete ještě spoustu jiných receptů,...
Chcete si připravit něco rychlého a lehkého? A co takové linguine s tuňákem a koprovou zálivkou? Linguine s tuňákem a koprovou zálivkou vlastně kombinují osvědčenou klasiku v podobně těstovin, tuňáka a kopru. Nic speciálního, dalo by se říct. Když ale vše zkombinujete a kopr zapracujete ho do příjemně...
Portobello houby jsou nejen vynikající a všestranné, ale také mají fascinující historii a vlastnosti. Tyto houby, které jsou vlastně jen přerostlé verze běžného žampionu, získaly svůj název podle města Portobello v Itálii, kde byly poprvé komerčně pěstovány. Díky svému bohatému, masitému chuťovému...
Typickou americkou snídani, sladký koblih s otvorem uprostřed, můžeš připravit i ve vysokoproteinové fit variantě bez zbytečného tuku a cukru a ještě přitom využít sezónní ovoce jako jahody, maliny nebo borůvky. Stačí v těstě a polevě vyměnit pár ingrediencí a místo smažení je upéct v troubě! ...
Všechny diskuze
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.