Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Současná móda klade velký důraz na pohodlnost a neopomíná ani zdravotní aspekty. Už dávno neplatí heslo, které říká, že pro krásu se musí trpět. A platí to i pro boty na podpatku. Můžete je totiž vybrat...
Pokud máte iPhone, možná mu budete chtít pořídit parťáka a sobě nového pomocníka, třeba kvůli sledování denní aktivity nebo životních funkcí. Chytré hodinky Apple Watch jsou ve své kategorii jedny z nejpopulárnějších...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Krevety s mangem, kari kořením a kokosovým mlékem jsou skvělá kombinace. J ednoduché jídlo, které si můžete připravit doma za pár minut. Chutě se dokonale doplňují a je ideální pro ty, kdo milují exotické kombinace. Z výsledku budete nadšení. Doba přípravy : ...
Kořeněné masové kuličky jsou vynikající volbou pro ty, kteří hledají chutný a sytý pokrm, který je snadno připravitelný s minimálním úsilím. J sou tradičním pokrmem mnoha kuchyní po celém světě. Recepty na kořeněné masové kuličky se liší v závislosti na regionu, ale...
Pečená jablka jsou velmi oblíbená nejen v průběhu doby adventní ale my je máme rádi po celou zimu. Zdravá pochoutka, která krásně vypadá a je super lahodná. Příprava je snadná a vůně z trouby provoní celičký byt. Velmi oblíbený je tento dezert v Německu a v Rakousku. V německých receptech...
Velmi snadný na přípravu a převelice chutný, to je Houbový bulgur. Vyzkoušejte si to sami a obohaťte svůj jídelníček o něco nového. Bulgur neboli boulgur je prastará potravina, která pochází z Osmanské říše a je velmi bohatá na vlákninu. Získává se z pařených zrn pšenice,...
Kdo miluje ořechy, zamiluje si tenhle ořechový věnec hned na první ochutnání. Těsto skvěle drží tvar a hustá náplň z něj nevyteče. Upéct ho můžete na vánoce místo vánočky a sluší mu to i na velikonočním stole. Věnec, který krásně voní a skvěle chutná prostě musíte vyzkoušet. DOBA...
Měkké a lahodné francouzské mléčné houstičky chutnají všem. K snídani jsou vždy vítané a s dobrým džemem či bez něj udělají z vaší snídaně událost numero uno. Vyzkoušejte je budete je péct stále dokola....Nenechte se odradit dobou kynutí má to svůj význam což sami uznáte v konečném...
Tartiflette je gratinovaný pokrm ze Savojských Alp připravený z brambor, smetanového sýra Reblochon a slaniny, který má prostě neodolatelnou chuť. Pochutnáte si na něm se svými blízkými během chladných podzimních či zimních dnů. Sýr Reblochon ...
🍋Až budete péct cukroví myslete i na to, jeho můžete využít na ozdobení nejrůznějších dezertů. Vhodné je cukroví máslové. Krásné jsou tvary listů ale i hvězdiček. Ozdobte vánoční stůl skvělým citronovým chlebíčkem. Recept je jednoduchý ale tím jak ho ozdobíte vytvoříte sváteční...
Někde se jim říká Husarské koblihy, někde Husarské knoflíky. Říkejte jim jak chcete ale hlavně si je upečte. Příprava je jednoduchá a rychlá. Kombinace křehkého ořechového těsta a pikantní marmelády vám vykouzlí úsměv na tváři. V rakouském Badersdorfu mají tohle tradiční pečivo tak rádi,...
Jednodušší už to být nemůže. Vinné cukroví zvládne i ten kdo peče své první cukroví v životě. Je křehké, jemné a nevinně krásné. Sladit život si s ním můžete hned v ten den kdy ho upečete a s každým dalším dnem bude lepší a lepší. Vykrájejte z těsta hvězdičky různých velikostí...
Je to taková rychlovka na poslední chvíli. Cukroví s legračním názvem, které se rozplyne na jazyku. Není na něj potřeba moc surovin a jíst se dá hned. Samozřejmě když mu dáte čas se rozležet bude ještě lepší. Stačí mu týden, víc nepotřebuje. Doba přípravy : 10 minut na...
**** A D V E N T **** Nejbláznivější a zároveň nejkrásnější období roku právě nastalo. 26.11. jsme zapálili první svíčku...
Dýňová Sezóna je v plném proudu. Zdá se, že úderem půlnoci 30. září se každý recept magicky změní na cosi dýňového. Dýňové máslo je taková podzimní pomazánka nebo tak trochu jiná marmeláda. A využít ho můžete třeba takto : Dejte si ho na palačinky, lívance, na tousty nebo ho...
Kynuté Dýně ozdobí Váš podzimní stůl a navodí tu správnou dušičkovou atmosféru. Když je venku pošmourný den zabavíte pečením dýní děti a provoníte byt krásnou vůní kynutého těsta. Bude se hodit: potravinářský provázek, kuchyňský robot s hákem, nůžky na manikúru, pečící papír,...
Salátová řepa má kulatou bulvu a je velmi šťavnatá. Její vůně není tak zemitá jako u řepy červené. Má žlutou, oranžovou nebo růžovou barvu a sladkou chuť. Můžete ji jíst jak syrovou tak vařenou či pečenou nebo jí naložit a zavařit na zimu. Seženete ji na farmářských trzích a právě teď je její...
Piperade basquaise je slavné baskické jídlo s cibulí, baskickou červenou paprikou, čerstvými rajčaty a mletou paprikou Espelette. Zeleninový letní pokrm ideální k obědu nebo k večeři. V Čechách všechny ingredience budete shánět s obtížemi a tak jsme recept upravili pro naše...
Dnešní recept začíná úryvkem skvělé písničky Michala Tučného : "Deset deka, dvacet deka, třicet deka, navážíme, zabalíme, klaníme se, to by bylo.... Prosím pěkně, mohu nechat o jedenáct deka víc?" Když jdu kolem lahůdek pokaždé si kousek té písničky zabroukám :-) a mnohdy...
Francouzský pokrm Papeton d'aubergine se připravuje z pečeného lilku, grilované papriky, restované cibule a česneku. Většinou se s ním setkáte ve formě pěny nebo teriny ale nám velice chutná tak jak vám jeho přípravu popíšu níže v receptu. S tímto pokrmem se setkáte nejčastěji v Provence...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.