Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Na tohle super jídlo mám samé hezké vzpomínky z dětství. Dělávala nám je babička i maminka, dělám je teď i já svým dětem. Nepotřebujete téměř nic jiného než veku a tvaroh. Dříve se prý na smaženky chodilo do mléčných barů a i dnes na ně občas někde narazíte. Znáte je? Ochutnali jste...
Cestování chybí celé naší rodině. Vyrážíme v této covidové době aspoň do okolních kopců, protože nám vycházky po přírodě dělají moc dobře. Fyzicky i psychicky. A tak jsem se rozhodla postupně přidávat tipy na výlety i ubytování, aby jste byli připraveni, až bude svět zase v pořádku. Velké...
Jednu kmínovou polévku už tady na blogu mám. Jenže tahle je trošičku jiná, s mou oblíbenou špaldovou moukou a místo krutonů jsem do ní dala nočky. Chutnala všem a dobře vím, že v zimě není dobrých polévek nikdy dost. Někam se mi ztratily fotky, protože jsem tuhle polévku vařila a fotila na jaře,...
Jestli máte doma partnera nebo partnerku, kteří milují dobré a kvalitní jídlo, a podle toho si také vybírají suroviny, tak zbystřete. Mám pro vás tip na dárek, kterým potěšíte svou polovičku na svátek zamilovaných. O olivových stránkách Olivum.cz už jsem psala mnohokrát. Když na ně zabrousíte,...
Když rozdávám recept na tuhle pomazánku, tak se spousta lidí diví, že řepu peču tak dlouho. A proč ji nevařím? Řepu jsem se naučila tepelně zpracovat podle svého oblíbeného pana Cuketky. Jednou jsem ji vyzkoušela tak, jak píše v tomhle článku a už jsem ji nikdy nevařila v hrnci na plotně. ...
Kdo rád vaří, ten se neobejde bez koření. Já jsem pro letošní rok navázala krásnou dlouhodobou spolupráci s kořením Avokádo . V mém případě nejde o premiéru, protože už v loňském roce jsem si díky této spolupráci užila krásné natáčecí dny ve Zlíně, kde jsme točili 52 videoreceptů podle mých...
Mám ráda asijskou kuchyni. Moc. A když vařím improvizovanou Asii, tak do všeho cpu čerstvý koriandr. Jen málokdy se řídím přesně receptem a to hlavně proto, že asijskými surovinami jsem zásobené jen po návštěvě brněnské vietnamské tržnice. V běžných marketech něco málo seženete, ale rozhodně...
Tuhle značku najdete v supermarketech Kaufland . V nabídce mají nejen rostlinná mléka jako je mandlové, ovesné, sójové a kokosové. Ale třeba taky chutné cocogurty, což je alternativa mléčných jogurtů. Zajímavé jsou i různé pomazánky. Zaujala mě například kombinace ananas-curry, rajče...
Užíváte si rádi jídlo? Pak pro vás fondue je tím pravým. U nás doma si s chutí připravíme jak klasické sýrové fondue, o jehož původ se přou Francouzi a Švýcaři, tak dětmi oblíbené čokoládové fondue, kdy namáčíte do rozpuštěné čokolády kousky ovoce. V poslední době jsme si však oblíbili ještě fondue...
Na kozí sýr z La Formaggeria Gran Moravia jsem byla hodně zvědavá. Celé naše rodina patří mezi milovníky kozího sýra. Ani v nejmenším nám nevadí jeho výrazná chuť, právě naopak. Milujeme polotvrdé, tvrdé, i měkké a zrající kozí sýry. Kombinace řepy a kozího sýra nebo uzeného lososa a kozího sýra,...
Když přijede můj kamarád Henry z Prahy, tak sebou vždycky přiveze sáček (až dva) čerstvých slávek. K tomu tak čtyři kila krevet a hromadu ústřic. Je to už takový rituál. Prý umím ty nejlepší slávky a krevety a vždycky se na ně těší. Nemám důvod mu nevěřit (hlavně, když mě chválí) a tak se s...
Italské krémové risotto chutná celé naší rodině. Já a pan Božský milujeme houbové, když je s lanýži, tak to je mega úžasné. Nebo s italskou salsicciou. Tu si vždycky vozíme do zásoby do mrazáku z Itálie. Samozřejmě, že vždycky celkem rychle dojde. Ale od té doby, co jsem výborné chlazené salsiccie...
Všichni tak nějak víme nebo tušíme, že olivový olej je zdravý. Když jsem se seznámila s Dášou Kublovou, majitelkou eshopu Olivum.cz, tak jsem měla hlavu plnou mýtů a nesprávných znalostí olivového oleje. Jedním z nich je třeba ten, že na olivovém oleji se nemá smažit. To mi však olivová lady rychle...
Bábovky bych mohla péct pořád dokola. Jenže problém u nás doma je, že bábovka číslo je jedna je babiččina tvarohová . A tu už ani nepeču já, ale Tony, protože ji umí skvěle. Od Ježíška jsem dostala překrásnou bábovkovou formu Nordic Ware . Nepíšu odkud ji mám, protože fakt nevím, kde ji Ježíšek...
Tenhle jednoduchý moučník je známý jako pudingová buchta nebo peřinková buchta. Těsto zalijete pudingem a po upečení potřete zakysanou smetanou. Jednoduché a neuvěřitelně dobré. Zvláštní název pochází z doby před téměř dvaceti lety, kdy jsem začala psát do rubriky Vaření pro magazín Žena-in.cz....
Kdo by to byl řekl, vymyslel a dobrovolně naplánoval, že letošní oslavy příchodu nového roku oslavíme doma, v úzkém rodinném kruhu nebo s několika blízkými přáteli. I přesto si můžeme oslavy užít a připravit si nějaké dobroty, dobré pití, zahrát si společenské hry, dívat se na super filmy, bavit...
Tak zase zavřeli obchody a platí nová spousta omezení. Hlavy vzhůru a využijte volného času k vycházkám a výletům do přírody. Sníh tady u nás v nížině zatím není, ale prý má přijít hned ze začátku nového roku. Já jsem si pro vás připravila pár tipů kam zajít na výlet, kde je nádherná příroda a...
Kus masa, který se nazývá hovězí květová špice je prokvetlý jemnými tukovými žilkami, a je velice jemný. Právě tyhle žilky dodávají masu po tepelné úpravě jedinečnou šťavnatost a díky nim je maso plné chutí. Nejčastěji se připravuje jako steak a v rakouské kuchyni se tohle maso používá na...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.