Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Byla jsem měsíc v Anglii. Sama. Jakože úplně sama. Deník první bude hodně obecný. Popíšu Vám, kde jsem byla, kam jsem chodila do školy a jednotlivé zážitky už necháme na další díly. Proč jsem tam byla? V Anglii jsem strávila čtyři týdny v rámci jazykového kurzu. Konkrétně jsem byla...
Je středa, tudíž tu máme další rozhovor! Tentokrát jsem vyzpovídala manželé Vincourovi, kteří vedou projekt Zvířata Nejíme a jsou velice aktivními vegasnkými aktivisty v ČR. Míša a Luky byli moc hodní a všechny mé otázky poctivě odpověděli, takže tenhle rozhovor opravdu stojí za to! Mám z toho nesmírnou...
Já vím no. Je to už celkem ohraný, ale já Vás o to ani tady prostě nemůžu ochudit. Dneska si povíme něco o manioku jedlému, kokosu a pak si dáme ten recept. Recept Vás vlastně už ani snad nemůže překvapit, jelikož ho najdete opravdu všude. Proč tomu tak vlastně je? Tapioka? Tapioka! Tapioka,...
Po dlouhé odmlce pro Vás mám daší rozhovor. A tentokrát bude opravdu zajímavý! Vyzpovídala jsem Amálku z Nemléka. Dnes se například dozvíte, co Nemléko do budoucna chystá, jak vypadá běžný pracovní den nemlékaře a jaká byla první příchuť Nemléka. Nemléko Nemléko je česká firma vyrábějící rostlinné...
Dnes Vám přináším nápad na nedělní brunch, který si můžete připravit opravdu bleskurychle, bez lepku, vajec a mléka. Dobrý recept na vafle jsem vychytávala opravdu dlouho. Většinou to ale vypadalo tak, že se nedaly jíst, byly jak žvýkačka, byly tuhé nebo se rozdělily a přilepily na vaflovač z obou...
O původu tohodle lahodného dezertu vlastně moc nevíme. První recepty se objevily v 1. polovině 19. století v jedné francouzké knize, dále pak ve Švýcarsku, kde je mrkvový dort jedním z nejoblíbenějších dezertů na oslavy narozenin. Oblíbenost si mrkváč získal hlavně v Anglii během 2. Světové války....
Noky, neboli také špatně vyslovované „gnoči“, jsou malé knedlíčky, podávané většinou jako příloha. Původem jsou z Itálie, odkud se dostaly do celého světa a (skoro) všichni je milují. Klasicky se dělají z brambor, mouky, vejce, vody a soli, ale my si je dnes připravíme v bezlepkové verzi...
#Sleduj mě Bloglovin The post (Ne)mléčná rýže | Simply Meatless | vegan, bezlepku appeared first on Simply Meatless ....
Kdo je nemiluje? Odobí Vánoc. Děsně uspěchaná doba, která se děsnou rychlostí objeví, a pak stejně rychle zmizí. Na Vánoce jsem se vždycky hrozně těšila. Letos mě to ale nějak moc nebere. Všechno mi přijde děsně přehnaný, aneb : Jsou Vánoce, buďme na sebe hodní. No a co? Hodní na sebe máme snad...
Že palačinky nejdou bez vajíček? Blbost! Tohle jídlo je neuvěřitelně všestranné. Můžete ho mít jako snídani, oběd, večeři nebo svačinu. Špenát je vlastně taková božská potravina, i když se o tom málo ví. Obsahuje kolem 90 procent vody, to znamená že jeho energická hodnota je velice nízká. Obsahuje...
Rozhovor s Petrem Mutinským, autorem projektu Moje Vize. Petr Mutinský Je vegan, autor projektu Moje Vize, studuje psychologii na UK, je mu 22 let a plní si svou vizi. Asi takhle bych v jedné větě shrnula tohoto inspirativního člověka. Je certifikovaným fitness trenérem a tvoří tréninkové...
Vůně skořice, jablek, ořechového másla… Moje nejmilovanější podzimní ovesná kaše, která teď bodne! Opět začíná můj oblíbený podzim. Oblíbený, protože je krásně barevný a krásný. Možná taky proto, že mám narozky. Ale jeden háček to přeci jen má. Když je vevnitř málo světla, chodím fotit...
Soutěžní recept do soutěže Food blog roku. Úkol byl jasný, vytvořit moderní twist klasického receptu „jako od maminky“ no a moje nejoblíbenější jídlo, když jsem byla škvrňe? Těstoviny s mákem, cukrem a máslíčkem tak tady je má moderní verze pro vegany, bezlepkáře a nebezlepkáře!...
Omeleta, kterou si zamilujete! Veganská omeleta se spoustou zeleniny a vitamínů. Má totiž vynikající výživové hodnoty. Nutriční hodnoty na 1 porci dle receptu s amarantovou moukou: 366kcal 10,5g tuků, z toho 0,9 nas. mastých kys. 57g sacharidů, z toho 8gcukru a 11,3 vlákniny 16,3g...
Je pravda, že v polívkách si libuju a naprosto je zbožňuju, ale tahle je ta nejlepší z nejlepších! A jak jinak – je jednoduchá, rychlá, bezlepková, veganská a lahodná. Příprava vám zabere maximáně 20 minut a s výsledkem budete spokojeni vy i celá rodina. Miluju rajčata, miluju bazalku....
Tikka masala je jedno z mých nejoblíbenějších jídel. Hned po lívancích. Obecně vlastně miluju celou indickou kuchyni. Ale z indický asi nejvíc vede veganská verze paaner pasandy. Příprava tikky je ve své podstatě naprosto jednoduchá a výsledek famozní. Stačí znát ty správné proporce všeho koření...
Pane bože. Jahodový knedlíky s cukrem a rozteklým máslem. Nostalgický návrat do školky. Pamatuju si, jak ten, kdo ve školce nesnědl „dostatek jídla „, nemohl opustit jídelnu. No, mezi náma, s tím já jsem nikdy problém neměla. Teda pokud nebyly ke svačině papriky nebo ochucený mlíko!...
Tahle odlehčená verze panna cotty z kokosového mléka zachutná opravdu každému. Kokos, vanilka, ovoce a sladidlo. Nic víc, nic míň. Panna cottu jsem poprvé ochutnala v Itálii na horách, před dvěmi lety. To jsem ještě veganem nebyla, ale letos jsem si po návratu z (tradičního) pobytu v Alpách usmyslela,...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.