Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
V obýváku odpočíváme, povídáme si, čteme si nebo společně sledujeme seriály. Je to prostě centrum dění našeho domova. Jak si ale zařídit obývací pokoj tak, aby byl útulný a praktický zároveň?
Těhotenství i porod jsou pro každou ženu velmi náročným obdobím. I nadšené sportovkyně se budou zpět do formy vracet jen pozvolna. Jak postupovat?
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Chřest restovaný v másle. Se strouhankou opečenou v másle. Na bramborách nepřepuštěné máslo a pažitka. Co je lepší než máslo? .......... Chřest.
Představuji Vám můj comfort food. Můj narozeninový dort, který jsem dostávala jako malá k narozeninám. Měla jsem tu prvorozenou výsadu, že první domácí jahody šly na můj narozeninový cake. Na konci června. Před tolika lety totiž ještě nefungovalo...
Recept z časopisu Gurmet, který uveřejnil v květnu 2015. A jeden narozeninový dort, pánský. Zdobený jen poprášením moučkovým cukrem skrz záclonu. Pro efekt, lehce industriál. Mascarponový krém jsem vynechala. Není v oblibě. Happy B-day Mr...
Odkaz na zajímavý food blog pana doktora Eliota Mahlofa, MD, z Atlanty, US.. Dělím se o odkaz s Vámi a mou chabou pamětí. Blog vypadá optimisticky a rozhodně mě zajímají recepty, jen musím mít více času k prostudování.
V pátek na Kvildě. Co rozhodně musíte ochutnat, je povidloň. Staročeský povidloň. Řezy z odpalovaného těsta, promazané tradičními švestkovými povidly a tvarohovo šlehačkovým krémem. Zajděte si na něj do Pekárny Kvilda...
Představuji si, že mám malé bistro a potřebuji vymyslet recept na malé jídlo k drinku, na které ke mně budou chodit po práci hosté celého okolí. Zatím bistro nemám. A nevím, jak vy, ale já když jdu nyní z práce, potřebuji dost často vypustit páru...
Truffle torte z listopadového čísla 2016 - časopis Gurmet Od olizování lžic a lžiček od čokolády jsem přečokoládovaná možná až do vánoc. Nepovedlo se mi všechno, tak jak jsem chtěla, i když jsem si formu vyztužila, stejně se tmavá pěna dostala až...
Když zaděláte na buchty a nechcete se patlat s jejich balením. Tak z kynutého těsta jemného, zadělaného z půl kila mouky, vyválíte placku, kterou rozříznete podél na dva pruhy. Jeden naplníte švestkovými povidly a druhý máslem, vanilkovým cukrem...
Mille Feuilles, výzva pro odvážné časopisu Gurmet. I mistr tesař se někdy nutne, v mém případě má řídký krém. Ale nesnáším plýtvání jídlem a za své chyby se nestydím, proto ta veřejná deklarace. PS 1 v lednici to krásně ztuhlo,listové těsto se...
Miluju vaření a hecuju se do plnění výzev. To ego. Horší je to s realizací. Při přečtení další Lidl Food Challege na téma Haloween jsem měla poměrně rychlou a jasnou představu o finálním receptu i o kombinaci...
Horká novinka posledních dnů nabídky Přístavu Valnovka u mě na talíři! Salát z marinovaných, předem tepelně upravených mořských plodů. V kombinaci se sušenými rajčaty, naloženými v oleji a olivami. Frutti di mare fungují...
Po delší odmlce nabízím hot, hot recept! Už nejméně čtrnáct dní nám, zemědělsky aktivním lidem, nastává období - kam s ní? S cuketou? Už i mírně přerostlou, bohužel. Já vám ale nebudu nutit recept jen tak davajský, jakože kam tu cuketovou hmotu...
Díky portálu Blogerky.cz a voucheru získanému v rámci výzvy veg a vegetariánského baru Vegg-Go jsem měla možnost zdarma ochutnat cokoliv z Vegg-Go menu...
zdroj obrázku: FB stránky Přístavu Valnovka Po Opidu v Těptíně kapitán Přístavu Valnovka zakotvil v dalším přístavu. Od trochu punkovějšího stylu vaření a stolování...
Potřebuji upéct něco jednoduchého, výživného, bez másla nebo hery, protože z tuků tu zbyl jen slunečnicový olej a nechci péct perník. Volba padla na olejovou bábovku a abych to měla ještě jednodušší, nebudu vymazávat a vysypávat bohatě zdobenou...
Letos, jako vloni, jsem dostala šanci spolu s dalšími devatenácti blogerkami otestovat balzamikové krémy firmy Kalamáta Papadimitriou. Přihlásila jsem se na výzvu portálu Blogerky.cz . Během pár dnů...
Dalším receptem Honzy Součka jsem se inspirovala. Současné nevlídné počasí mě vrátilo...
Nastal čas na pěkný hamburger! Rozhodla jsem se vyzkoušet recept Honzy Součka ze stránek Kalamáta Papadimitriou...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.