Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Hledáte-li kvalitní a pohodlné spodní prádlo, musíte se řídit několika základními kritérii. Že nevíte, o která kritéria se jedná? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto...
Naši psí společníci přinášejí do našich životů spoustu radosti a nabízejí nám bezpodmínečnou lásku. Jako zodpovědní majitelé domácích mazlíčků je tedy naší povinností zajistit jejich zdraví a pohodlí....
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Kdo by neznal krtkův dort! Ale zapomeňte na krabici od Dr. a udělejte si si poctivý domácí, kde každou ingredienci znáte. My už ho snědli - ne vyloženě sežrali, takže jdu asi nahodit zástěru a vytvořit další, abychom se dostatečně nabažili. Ingredience: (dortová forma...
Je jedno, jestli jste si dali předsevzetí do nového roku, nebo prostě jen máte chuť na něco dobrého v odlehčenější verzi - což se po svátcích hodí.... Vafle jsou u nás v pravidelném koloběhu nedělních sladkých snídaní, takže ráda hledám nové varianty a chutě. A tyhle jsou vláčné, lehounké,...
V létě mě nejvíce v kavárnách dokáže zklamat fakt že nemají žádnou limonádu.... Vždyť není nic lepšího a víc osvěžujícího, než čerstvá limonáda. Voda je fajn, ale když je chuť na něco dobroučkého, nechci si dávat Colu a zalepit si pusu. A tak se uspokojím alespoň doma, protože snadnější už...
Letní ráno si říká o nějakou svěží a lehkou snídani. A chia pudink je ideální volba. Variací je nekonečně mnoho a tak si dneska uděláme jeden s vůní léta! Ať si ho ještě užijeme, než přijde naplno podzim! A když si uděláte zásobu, máte i skvělou svačinku... Ingredience:...
Když je venku krásně, nevím jak Vám, ale mě se moc vařit nechce. Ať už je to proto, že nechci v rozpáleném bytě zvedat teplotu ani o půl stupně a nebo jednoduše, protože si člověk chce užívat skvělé počasí venku do poslední chvíle a na vaření večeře není už moc čas. A tak je ideální chvíle...
A máme tu poslední adventní víkend! A s ním nastává i ideální čas vrhnout se na nepečené cukroví. Já jsem letos jako novinku vyzkoušela tyhle koule, které jsou jako malé schwarzwaldské dortíčky na jedno sousto! Sice to není klasické nepečené cukroví, jednou troubu použijeme, ale nemusíte...
A máme tu třetí adventní víkend! Letí to jako blázen, ale chce to klid, pořád máme dost času na nějaké ty dárečky, na úklid i na to cukroví. Stejně jako většina rodin máme svoje stálice mezi cukrovím, ale každý rok chci vyzkoušet alespoň jedno nové cukroví a to případně přidat mezi oblíbence....
Máme tu druhou adventní neděli a tak je pomalu načase začít s pečením cukroví. A jako první bývají na řadě perníčky, aby stihly hezky změknout. s tímhle receptem si je můžete tedy upéct klidně den pře Vánocemi, protože jsou to jedny z těch hned měkkých, navíc vám nezabere ani půl dne jejich...
Letošní rok mi utíká nějak super rychle. Nevím jestli je to tím, že ho trávím v podstatě naprosto celý doma. Já na home office letos najela už v lednu a to jsem ještě nevěděla co mě čeká. Já jsem asi v té menší skupince lidí, kteří si pobyt doma užívají a pořád mám na všechno, co bych chtěla...
Ještě jeden Halloweenský recept, který se bude hodit, protože je to super rychlovka! Určitě jste si někdy dělali doma pizza šneky, nebo mini pizzy z listového těsta a tohle je jejich strašidelnější obdoba. Jako u všeho se fantazii meze nekladou, tohle je jen takový návrh, jak můžete zkusit pizzy...
Halloween je tu. V letošní zvláštní době, kdy na home officu sedím doma v podstatě 7 dní v týdnu doma mi ten čas nějak hrozně utíká. Nedávno byl konec léta, začal podzim a zítra je Halloween! Takže Vánoce za dveřmi!!! Halloween pořád dělí většinu mého okolí na dvě skupiny, ty co ho nenávidí...
Receptů na perníky je nekonečně mnoho, ale pokaždé když chci perník upéct, tak tápu. Pořád zkouším různé recepty a pokaždé je perník fajn. Jako že si pochutnáme, ale znovu ho péct nebudu. A když už se jednou povede nějaký víc fajn, zapomenu si napsat recept. Uznávám, že perník moc často...
Cuketa. Cuketa a já nejsme kamarádky. Dlouhá léta jsem se jí vyhýbala. Posledních pár let se ale snažíme jíst co nejvíce aktuální sezonní potraviny, čemuž dost přispívá i to, že máme zásobu zeleniny a ovoce v eko bio kvalitě ze zahrádky rodičů. A tak jsem cuketu začala napřed nenápadně přidávat...
Rybízování pokračuje. Jestli už jste měli bublaninu i koláč s drobenkou, vyzkoušejte něco nového. Třeba tenhle křehký koláč s rybízem, na kterém je čepice z bílků. Je to jako většina dobrot z rybízu skvěá kombinace sladkého a kyselého. A můžete ho upéct i z mraženého rybízu. ...
Sezóna rybízu je tu a já se jí snažím každý rok využít naplno. Protože než se člověk rozhodne, co by s rybízem udělal, je po rybízu. Takže musí proběhnout nějaká klasika jako koláč s drobenkou, bublanina a rozhodně rybízová marmeláda, bez které bych si neuměla představit linecké...
Ředkvičky jsou takhle na jaře parádní. Stačí chleba s máslem a ředkvičky k tomu zakusovat! Jsou křupavoučké, sladké, nepálí a navíc nám hezky doplní vitamíny. My jsme sklidili první várku našich ředkviček z balkonového truhlíku a tak jsem udělala k snídani super rychlou, a o to lepší pomazánku....
Každý rok kolují všemi sociálními sítěmi fotografie těch nejstrašidelnějších stvoření, které se daný rok podařilo upéct. Proto by byla škoda ochudit se o to napětí, co vám letos z té formy vlastně vypadne a zkusit ho taky. Stejně jako třeba u bábovky je receptů na beránka nespočet a v každé...
Velikonoce jsou tu, většina z nás má spoustu volného času, a tak je ideální čas rozveselit si den i stůl veselými velikonočními sušenkami. Tyhle sušenky jsou vlastně linecké cukroví zabalené do Velikonočního hávu. A díky marmeládám se můžete vyřádit i s různými barvami i příchutěmi....
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.