Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Zapečené gnocchi s rajčaty a mozzarellou nejsou rozhodně nic objevného, ale jestli máte chuť na něco rychlého a bezmasého, tak tento pokrm to rozhodně splňuje. Pokrm můžete zapéct v jedné větší zapékací formě nebo ve 2 menších, takže vám odpadá rozdělování na jednotlivé porce, špinění dalšího...
Jste-li milovníky arašídového másla, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Sušenky jsou ultra jednoduché a z pár surovin. Pokud vám tyto sušenky zachutnají, můžete vyzkoušet i ty ze slaných arašídů (recept tu ) a dejte mi vědět, které z nich jsou vaši favorité. Recept vznikl...
Popravdě soutěží se moc neúčastním, ale když Emco vyhlásilo soutěž "Ovesná kaše na tisíc způsobů", tak jsem si řekla, že to zkusím. Ovesné kaše mám ráda, tak jen vymyslet nějakou tu zajímavou a hezky ji nafotit. Šance byly celkem vysoké, protože ze všech soutěžních receptů jich mělo být...
O tapioce neslyšíte na mém blogu poprvé. Již před časem jste si mohli z tapiokových perel připravit pudink - recept tu http://mlsyodlucy.blogspot.com/2016/03/tapiokovy-pudink.html . Dnes si připravíme roládu a to ne z perel, ale z mouky. Jen pro připomenutí, tapioka je škrob z kořene...
Kdybych se zeptala, z čeho připravit pudink, tak si myslím, že většina lidí odpoví z kravského mléka a pudinkového prášku z pytlíku. Podle tohoto receptu si však připravíme pudink ne z kravského, ale z kokosového mléka a žádný prášek v pytlíku potřebovat nebudeme, protože nám vystačí obyčejný...
Pokud máte rádi bezmasá jídla, která jsou do 30-ti minut na stole, tak si myslím, že byste měli tento recept určitě vyzkoušet. NÁROČNOST: velmi snadné DOBA PŘÍPRAVY: 30 minut MNOŽSTVÍ: 2 - 3 porce KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ: kuchyňská váha,...
Po delší odmlce tu máme takovou svačinkovou rychlovku a to Banánovo-avokádový termix. Pokud máte doma nějaký ten banán s hnědými puntíky, tak se ho nebojte použít, protože právě ten bude na přípravu této dobroty nejlepší! Náročnost: velmi snadné Doba přípravy: 10 minut ...
Vánoce se blíží rychlostí blesku a pokud nevíte, čím byste sobě nebo ostatním udělali radost pod stromečkem, tak mám pro vás jeden tip. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o Frusack. Někdo o něm slyšel, někdo ne. Každopádně se jedná o sáček, který můžete používat na ovoce, zeleninu nebo...
Dnes bych Vám ráda představila Cukrfree kuchařku, jejíž autorkou je Janina Černá. Jestli se ptáte co je cukrfree, tak to se dozvíte hned na začátku kuchařky. Dle autorky se jedná o dlouhodobě udržitelný životní styl, ze kterého se již nebudete chtít vrátit. Jedná se o životní styl bez cukru...
Co si představíte pod slovem podzim? Pro mě je to padající listí, spousty odstínů žluté a oranžové, babí léto, dýně, jablka, skořice, zázvor, potřeba zahřát se něčím horkým, zachumlat se pod deku s knížkou... Již v tomto výčtu se skrývají základní suroviny mé podzimní bábovky a to...
Umeocet jsem ochutnala již před delší dobou, ale nevěnovala jsem mu pozornost. Až letos jsem si s ním ochutila salát a byla jsem nadšená. Poslední dobou nepoužívám nic jiného. Salát jsem vždy ochucovala citrónem, solí, čerstvým pepřem a olivovým olejem. Nyní mi stačí pouze umeocet a olivový...
Mám moc ráda nové brambory. Jsou plné chuti a můžete je konzumovat klidně i se slupkou. Tento recept je plný voňavého koření, které se rozhodně nebojte použít. Většinu koření koupíte v běžné obchodní síti nebo v prodejnách se zdravou výživou. Množství chilli v receptu není specifikováno, protože...
I když jsou venku pořádná horka, tak mi nic nebrání v tom si dát polévku. Tento květákový krém je nenáročný na čas i suroviny, takže značka ideál. Krém je bez smetany, avšak pokud by přeci jen někomu smetana chyběla, tak ať neváhá a do krému si ji přidá. Náročnost: snadné Doba...
Tak a je to tady! Venku je konečně krásně teplo (někdy až moc) a k tomuto počasí neodmyslitelně patří zmrzlina. K výrobě této zmrzliny nebudete potřebovat žádný zmrzlinovač, ale pouze pár kusů kuchyňského náčiní, jehož soupis naleznete níže. Domácí zmrzlina vás vyjde na pár korun a její...
V rámci soutěže Food blog roku 2016, probíhá soutěž s názvem Aperitivo Moment. Ve hře je 10 000,- Kč pro každého z 5 vítěžných food blogerů a pro toho nejlepšího i Aperol na celé léto. Úkolem bylo vytvořit malé jídlo k drinku a drink na bázi Aperolu, Campari, Crodina, Cynaru nebo Cinzana....
Ráda bych své recepty na blogu proložila i recenzí na nějakou tu kuchařku. Abych řekla pravdu, tak poslední dobou skoro nic jiného nečtu. Baví mě kuchařkou listovat, číst si postupy a představovat si, jak výsledný pokrm asi tak chutná. Kuchařky, o kterých vám budu psát, mám většinou vypůjčené...
Když máme s manželem dovolenou, tak rádi cestujeme po České republice a poznáváme nová místa. Procházíme se městem, navštěvujeme památky, kavárny, bistra a restaurace. Při naší poslední cestě jsme navštívili bistro, ve kterém jsme ochutnali závin z perníkového těsta plný povidel. Musím říct,...
Ráda bych Vám připomněla recept na tento medově sladký dort, kterému bude na blogu rok. Je tady totiž březen a jak Vám článek sám prozradí, můj manžel má narozeniny. Nevím, jak ve vašem okolí, ale já mám kolem sebe spousty lidí, kteří mají v měsíci březnu narozeniny. Pokud to máte také...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.