Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Pražská šunka Na tuhle záležitost jsem si vymezila celý jeden příspěvek. Pražská šunka je pojem, který byl za první republiky pojem, vyváželi jsme jí a byla to vybraná česká lahůdka. Výrobě šunky se věnuje i gurmán Roman Vaněk ve svém pořadu Jídlo s.r.o. . Takže výrobu tady nemusím rozebírat,...
Naše maso Při návštěvě Prahy někdo chodí do galerií, muzeí nebo po nákupech, já chodím po hostincích, cukrárnách a hlavně do řeznictví Naše maso v Dlouhé ulici. Mám to tam hrozně ráda, těším se na ten okamžik, kdy vejdu do pasáže, vezmu za dveře a milá prodavačka mě pozdraví. Tohle je můj svět,...
O mě Aby nebyly moje příspěvky příliš jednotvárný a stereotypní, rozhodla jsem se, že dalším příspěvkem bude něco z mé hostiny - života. Jsem studentkou posledního ročníku na vysoké škole v Ústí nad Labem. Kolem naší školy se postupně buduje nový kampus a letos naše fakulta dostala novou budovu,...
Pohostinný dvůr pod Habstejnem Po cestě z Ústí nad Labem, kde studuji, se nachází několik pohostinských zařízení. Obvykle se zastavujeme "U Doušů", ale o nich až někdy jindy. Teď nám padla do oka restaurace v Jestřebí. V této dědině se všehovšudy nachází dva hostince. Jeden se jmenuje Hostinec...
Kino Jitřenka Naší republiku zaplavila vlna multikin. Nepokrytecky se přiznám, že je občas taky navštěvuji. Poslední dobou však navštěvuji více naše regionální kino v Semilech JITŘENKA . Byla jsem tam už víckrát. Po tom co si koupíme lístky, si vždycky zajdeme na něco dobrého...
Guacamole Tuto oblíbenou pochoutku k nachos jsem dělala poprvé a myslím si, že rozhodně ne naposledy. Kaloricky je to doslova bomba, ale rozhodně si myslím, že je to lepší, než se cpát brambůrky nebo mastnými slanými buráky. Avokádo je totiž velice bohaté na mononenasycené mastné tuky, které...
Zvěřinová sekaná Protože se tento víkend u nás sejdeme celá rodina a v pátek si vždycky dáváme něco dobrého k večeři, udělala jsem zvěřinovou sekanou. Taťka je myslivec a tak ke zvěřině máme celkem dobrý přístup. Dala jsem dohromady dva recepty. První z pořadu Deník Dity P. a druhý byl z jedné...
Poprvé na blogu Po vzoru mých kamarádů jsem se rozhodla, že si také pořídím svůj první blog. Zkusím se do toho pustit a uvidíme jak mi to půjde. Od svých 15 let až do 22 let jsem brigádně pracovala pro jeden regionální masokombinát. Zde jsem získala kladný vztah k potravinám. Dobré jídlo se...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.