Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Nový rok často přináší předsevzetí a touhu po zdravějším životním stylu. Jedním z nejpopulárnějších cílů je začít pravidelně cvičit. Aby novoroční předsevzetí nezůstaly jen na papíře, je vhodné investovat...
Podzim je v plném proudu a vy máte stále pocit, že vaše outfity nejsou dokonalé? Nezoufejte! Na následujících řádcích si povíme, jaké oblečení, doplňky a které boty budou to pravé do chladných deštivých...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Dlouhou dobu jsem této lahůdce odolávala a ochudila se tak o naprostou chuťovou lahůdku. Vejce benedikt s jemnou holandskou omáčkou je totiž totální skvost! Možná jsem se trošku obávala přípravy holandské omáčky, ale skutečně se toho není potřeba dbát. A my si teď spolu ukážeme, jak si vejce benedikt...
Kuřecí prsa s chřestem a sušenými rajčaty jsou vynikající dobrotou, kterou velmi rychle připravíte a necháte na pár minut zapéct do trouby. Výsledek je chřestberoucí! Kdykoli je sezóna chřestu, je potřeba ji naplno využít a chřestovat o sto čest. Kuřecí prsa s chřestem a sušenými rajčaty jsou vynikajícím...
Je jaro a k němu bezesporu patří i medvědí česnek a také chřest! My si z nich připravíme naprosto jednoduché a lahodné rizoto s medvědím česnekem a chřestem. Pohladí vás po dušičce. Rizoto s medvědím česnekem a chřestem v sobě kombinuje velmi specifickou chuť chřestu zeleného – výraznějšího...
Milujete lososa? Já tedy rozhodně. Což si jej tentokrát připravit s vynikající kombinací hrášku a špenátu? Smažený losos s hráškovo-špenátovou kaší je láskou na první ochutnání. Losos s hráškovo-špenátovou kaší vás mile překvapí nejen skvělou chutí, ale i velmi rychlou přípravou. The post Smažený...
Velikonoce a Vánoce jsou časem perníčků. Také vždy řešíte, aby byly perníčky krásně měkké a daly se ideálně jíst okamžitě? Mám tu pro vás recept! Těsto na tyto perníčky není vůbec složité a jeho přípravu můžete vlastně nechat na poslední chvíli. Je pravda, že pár dní odleželé těsto se lépe zpracovává,...
Ve stravování jsem po pravdě velmi tradiční a spíše těžím z lokálních surovin. Jenže občas je potřeba si dát do sosáčku a ochutnat trošku jiné chutě. Mou velkou láskou je červené kari se zeleninou a kuřecím masem a jsem si jistá, že si jej zamilujete i vy. 🙂 Červené kari se zeleninou a kuřecím...
Kdo by nemiloval řízky? Znáte někoho takového? My si dnes spolu připravíme legendární křupavý telecí řízek. Nic se ale nebojte, protože pravidla pro jeho přípravu využijete na jakýkoli jiný. Telecí řízek nebo také vídeňský řízek je klasikou právě díky skvělému jemnému telecímu masíčku. A my si...
Polévka z pečeného květáku s kari vás pohladí po dušičce nejen v chladných dnech, ale vlastně kdykoli, když na vás přijde chuť na jemnou krémovou polévku. Květák je jednou z mých nejoblíbenějších zelenin. Ač pro někoho jde možná o lehce nevonící záležitost, připusťme, že jeho chuť je výtečná (pokud...
Také máte rádi pěkně křupavé křehké langoše? A s čím nejraději? O tom by se mohly vést dalekosáhlé diskuze a já vás nyní doufám velmi mile překvapím mou naprosto dokonalou kombinací, kterou asi neznáte. 🙂 Langoše, jak je neznáte… proč? My si je totiž připravíme s křupavým pečeným bůčkem,...
Když už nevíte co by a máte chuť na něco příjemného, lahodného a z jednoho pekáčku, je valašský kontrabáš skvělou volbou. Valašský kontrabáš pochází z Valašska a tak vůbec. Víte co? Budu moc ráda, když mi někdo dáte vědět, co vlastně znamená slovo kontrabáš, protože to jsem nikde nedohledala. Čím...
Koblihy, koblížky… ach to je nádhera. Hlavně když jsou krásně měkké, vláčné a plné skvělé dobré náplně. Přesně takové si spolu připravíme. Masopustní koblihy jsou úžasnou dobrůtkou, kterou samozřejmě nemusíme nechávat jen na období masopustu, ale můžeme si je vychutnat kdykoli, kdy nás přepadne...
V lednici vymeteno, není moc po čem sáhnout? Přesně z tohoto důvoduv vznikla hrstková polévka. Vezmete totiž hrstku toho, tamtoho a najednou je dobrá polévka na světě. Hrstková polévka je tak skvělým řešením a rozhodně ne řešením špatným. Chuťově je totiž vynikající a pokaždé si ji můžete připravit...
Saláty v zimě… to je poměrně náročná sportovní disciplína. Čerstvé zeleniny po málu, ale my ji přeci k životu potřebujeme? Proto je tu salát z růžičkové kapusty a jablek, která je naprosto báječný a připravíte si ho i v chladných dnech. Salát z růžičkové kapusty a jablek v sobě kombinuje...
Jste tým halušky se zelím a slaninou nebo s bryndzou? Pro mě, jakožto poloviční Slovenku, jsou srdcovou obě varianty a já vám teď ukážu, jak si takové jemné skvělé bramborové halušky se zelím a slaninou připravíte. Jak správně házet halušky se můžete podívat v tomto mém videu zde. Samotná příprava...
Zelí je moje oblíbená zimní zelenina, se kterou je vždycky radost něco tvořit. Záhorácký závitek je dokonalou kombinací právě zmíněného zelí a masa, které když vše zapečete, vznikne naprosté labůžo. Pojďte si se mnou užít tuto masovo–zelnou symfonii. Záhorácký závitek určitě stojí za to. The...
Jak jste na tom s koprem? Milujete, nenávidíte? Jemná koprová omáčka s vejcem ukázkou toho, jak dokáže být kopr v jídle naprosto bezvadný a dokonalý. Tuto jemnou koprovku si zamilujete. Její příprava vám nezabere téměř žádný čas a budete se olizovat až za ušima. The post Jemná koprová omáčka...
Ohlížíte se za uplynulým rokem a říkáte si, jaký byl a jestli byste ho třeba chtěli prožít ještě jednou? Já, nebo spíše my jako Víc než kuchařka, jsme porušili tradici a poslední dva roky tak neudělali… Snad kvůli únavě, nedostatku času. Těžko říct. Letos se ale zdá, že nám trošku té energie...
Potřebujete připravit super rychlé pohoštění? Tento slaninovo–cibulový koláč na motivy klasického francouzského alsaského cibulového koláče je skvělou volbou. Příprava základního těsta vám zabere sotva pár minut a se zbytkem také nebude moc starostí. Pojďme si tedy slaninovo–cibulový koláč přípravit....
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.