Pro sledování blogů se musíš přihlásit.
Pokud nemáš účet, zaregistruj se.
Batohy už dávno nejsou pouze sportovním doplňkem či nezbytným zavazadlem pro studenty. V dnešní době jsou stylové dámské batohy běžnou součástí módního světa a dají se nosit i k šatům, přičemž dokážou...
Rok 2023 byl pro značku PRM rokem zásadních změn a úspěchů, které upevnily její postavení na trhu luxusního streetwearu a high-fashion módy. Otevření prvního konceptu prodejny PRM ve Varšavě, v prestižní...
Připoj se k nám a SLEDUJ své OBLÍBENÉ BLOGY, piš PRO BLOGERKY, získej hodnotné dárky či pozvání na zajímavá setkání a buď součástí největšího dynamického obsahu. Stačí se jen zaregistrovat...
Letos jsem se rozhodla, že připravím cukroví trochu netradičně, přesto však plné tradičních vánočních příchutí. Nechyběla skořice, med, badyán, med ani perníkové koření. Upekla jsem makronky, medové bochánky a experimentovala jsem i se svařákovou marmeládou , kterou jsem plnila mandlové kolečka...
Letos jsem se rozhodla trochu experimentovat a vyzkoušet tradiční vánoční chutě trochu v jiné podobě. Svařák je pro mě esence Vánoc. Udělat ji je jednoduché a díky této ingredienci ozvláštníte i tak klasické cukroví jako jsou třeba slepovaná linecká kolečka. Já jsem tuto marmeládu přidala do koleček,...
Tento víkend jsem měla pěkně napilno. Nejen, že se v naší vesnici právě slaví hody (takže koláčky, pečená kachna, víno, slivovice a krojové průvody), ale navíc jsme slavili 18. narozeniny mé mladší sestry. A to je důvod vytáhnout dortové formy a zase si jednou užít pořádný stres z pečení, kdy máte...
Tak jsem se rozhodla, že se také zapojím do soutěže Foodblog roku. Docela jsem dlouho otálela a recept jsem připravovala až tento víkend, na poslední chvíli.. jako vždy. A ze začátku jsem měla radost, jaký mě napadl nápad. Ovšem brzy jsem zjistila, že nejsem jediná. Udělat bistro verzi tradičního...
Pokud jste milovníci omáček, dušeného hovězího a gulášů určitě si zamilujete tento recept. Jde totiž o takový nóbl vytuněný gulášek, který v sobě skrývá rozplývající se hovězí masíčko, dušené s červeným vínem a doladěné žampiony a nakládanými cibulkami. Ingredience: Hovězí maso (zadní) Nakládané...
Oni to vlastně nejsou ani tak úplně klasické lívance, protože neobsahují droždí, ani kypřící prášek. Zato obsahují spoustu skvělých a zdravých ingrediencí, což je na tom to nejlepší. Mlsáte, ale zdravě! Jednou z hlavních ingrediencí jsou ovesné vločky, které v sobě skrývají zdroj vitamínů a minerálů....
Sice je teprve začátek září a ještě minulý týden hlásili třicítky, ale mě se zdá, že už ve vzduchu cítím podzim. Což pro mě znamená čas polévek. Navíc tento týden nemám doma svého ajťáka, který nemá rád husté krémové polévky, čemuž teda vůbec nerozumím! Jak se někdo může dobrovolně ochudit o takovou...
Blíží se čas Vánoc a to také znamená, že je čas opět vytáhnout vykrajovátka a formičky na cukroví. Letos jsem objevila vynikající recept, který je nadýchaný a vláčný a skrývá v sobě příjemnou medovo-perníkovou chuť a to díky krému ze sušenek speculoos. Tyto sušenky si samozřejmě můžete sami doma upéct...
Tradičních receptů na linecké, vanilkové rohlíčky a perníčky máte všichni jistě spoustu a každá rodinka je přesvědčena, že ten jejich recept je ten nejlepší a možná už si jej dědíte po generace od babiček a prababiček… Já mám pro Vás rychlý a roztomilý recept na brownies stromečky, který můžete...
Tak jsem se rozhodla, že se pochlubím dortíkem, který jsem vytvořila pro moji sestřičku k narozeninkám, které tento týden oslavila. Strašně mi dělá radost dělat radost. Věřím, že se inspirujete a taky doma něco podobného vytvoříte pro někoho blízkého. A taky jsem chtěla ještě jednou připojit přání...
Juchuu! Huraa! V obchodech se už konečně začala objevovat růžičková kapusta, na kterou jsem se moc těšila a protože jsem ještě malá holka tak to bude pro mě poprvé co jsem ji připravovala. Je totiž potřeba přetvářet vzpomínky ze školní jídelny na šedo-hnědo-neidentifikovatelné něco, co paní kuchařky...
Dlouho jsem přemýšlela nad receptem, který bych poslala do soutěže Lidlu. Měla jsem spoustu variant. Vyzkoušela jsem hned několik receptů. Některé se povedly a některé vůbec nedopadly podle mých představ. Nakonec jsem se rozhodla pro něco sladkého. Když jsem se rozhodovala co uvařit napadaly mě nejrůznější...
Žemlovka je důkazem, že i ze „zbytků“ se dají dělat zázraky. Obzvlášť, když si s ní dáte práci a pěkně ji vymazlíte. Navíc jsem už dlouho chtěla vyzkoušet redukci z portského vína k nějakému dezertu a říkala jsem si, že dneska se to hodí ..jinak by to totiž byla docela obyčejná žemlovka,...
Znáte to.. co udělat k večeři. Nápady dochází a všechno už se zdá být ohrané. Když v tom zaslechnu kňourání od počítačového stolu, že by si jeden darebák dal špenát . Nu dobrá.. ale určitě nemám náladu vytvářet nějaký nudný zvadlý špenát alá školní jídelna. Tak jsem trošku experimentovala a vytvořila...
Občas je potřeba si oddechnout od knedlíků a omáček a připravit si něco lehčího jako je třeba ryba. A pstruh je skvělá volba. Tento recept si můžete připravit v troubě, kdy vynikne kombinace chutí jemného rybího masa a bylinek a nebo jej můžete připravit na grilu s dřevěným uhlím, které dodá rybě...
Vždy když prchneme z Prahy domů na Moravu užíváme si takovou naši malou víkendovou dovolenou. Klid, relax, sluníčko, bazén, opalování, grilování.. jo a abych nezapomněla tak i víno ..zbožňuju léto na Moravě! ☀ Také při naší nedávné malé dovolené jsme se vrhli ke grilu a připravili jsme si klasiku...
Jak se tak koukám na předpověď počasí čeká nás pěkný letní týden. ☀ Tak jsem si říkala, že je čas podělit se o super jednoduchý letní recept. Lečo! Hromada zeleniny a k tomu pikantní klobása chorizo. U nás doma si připravujeme variantu bez rozšlehaného vajíčka a v konzistenci hodně hodně hodně husté...
Čas od času je potřeba okořenit vztah a užít si společně trochu romantiky. A věřte mi stačí málo – láska přece prochází žaludkem, tak si vytvořte něco vynikajícího, k tomu dobré pití a hezký večer je připraven Ingredience: filety z tresky (tmavé) chřest (zelený nebo bílý) zelené...
Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.
Diskuzní příspěvek byl smazán a autorovi odeslán informativní e-mail.