24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Moje oblíbené top coaty a co který umí :)

31.07.2013
labradoora
Miluju kosmetiku, především tu vlasovou a nehtovou. V péči o vlasy mám vcelku přehled a hlavně mě to ohromně baví :) Lakování nehtů jsem propadla tak před dvěma lety a ráda objevuju nové a nové barvy a kombinace :)

O top coatech

Krásné středeční poledne :)

Top coat se pro mě už dávno stal nedílnou součástí manikúry a používám ho při každém lakování. Není ale top coat jako top coat :) Já vám teď představím ty, které používám já a něco málo vám řeknu o tom, co který umí :)

 

Color Club Vivid Top Coat

Vivid Top Coat je vrchní lak lehounce namodralé barvy. Má zvláštní schopnost zvýraznit jas a sytost barevných laků. Výrazně mi prodlužuje trvanlivost laku před odštípáním. Je tekutější a nedělá v laku bublinky. Nijak výrazně neurychluje schnutí laku. K dostání na mojesminky.cz

 

NYC Turbo Dry Top Coat

 

Turbo Dry Top Coat je vrchní lak čiré barvy, tekutější. Urychluje schnutí laku a to poměrně slušně. Nedělá bubliny, nestahuje lak ze špiček nehtů. Lesk ale příliš nedodá. Nemá tendence houstnout. Stojí pár korun a je velmi dobře dostupn v drogerii Rossmann.

 

Seche Vite Dry Top Coat

 

 

Legendární top coat čiré barvy a zpočátku ideální konzistence. Má ale tendence velmi rychle houstnout. I několik vrstev laku velmi rychle vysuší a dodá obrovský lesk. Nevýhodou je, že stahuje lak ze špiček nehtů a u mě napomáhá odštipování laku. Nejednou jsem díky němu sloupla celý jak jako slupku. Je ideální na třpytky. Občas může pozměnit barvu laku ( např. z meruňkového udělá oranžový ). K dostání na internetu, např. na hairbeauty.cz.

 

Essence Better Than Gel Nails - původní ( šedočerná lahvička ) + High Gloss ( zelený proužek )

 

 

Původní receptura je skvělá. Top coat lak poměrně uspokojivě rychle vysuší, dodá mu lesk a hlavně výrazně prodlouží trvanlivost laku před odštípáním. Po čase houstne, ale nijak výrazně. Nedělá bublinky a nemění barvu laku. Cena je velmi příznivá a koupíte ho tam, kde je stojan Essence a kde se moc nenakupuje, jelikož se už nevyrábí.

High Gloss by měl dodat vyšší lesk, ale já jsem rozdíl oproti původní receptuře nezpozorovala. Vlastnosti mi přijdou stejné, jen se mi občas stalo, že mi lehce stáhl lak ze špiček. Jelikož je původní receptura s šedočernou lahvičkou nahrazena novými typy tohoto top coatu, doporučuju vám vzít práve tento, ostatní mají tendence dělat bublinky v laku. Koupíte kdekoliv, kde je stojan Essence.

 

Sally Hansen Insta Dry Top Coat

 

 

Insta Dry je vrchní lak v červené lahvičce, ale naprosto čirý. Urychluje schnutí laku velmi uspokojivě, nestahuje lak ze špiček nehtů, ale poměrně rychle mi zhoustnul a v ten moment dělal v laku neuvěřitelné množství bublin. Thinner trochu pomohl, ale přesto ho už používám jen na třpytky, kde nějaká bublina není znát. Koupíte ho v drogerii DM  nebo na internetu.

 

Tak, tohle jsou moji favorité v top coatech. Jaké oblíbence máte vy a co byste mi doporučily? :)

 

Mějte se krásně :)

 

 

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

labradoora

Miluju kosmetiku, především tu vlasovou a nehtovou. V péči o vlasy mám vcelku přehled a hlavně mě to ohromně baví Lakování nehtů jsem propadla tak před dvěma lety a ráda objevuju nové a nové barvy a kombinace


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.