24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Back to school makeup s barevnou řasenkou

31.08.2013
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Klasickou černou řasenku používá každá z nás a její malé obměny v podobě hnědé nebo tmavě modré jsou známé také, co ale zkusit fialovou?!

Fialová, tyrkysová nebo zelená řasenka se opět vrací do módy a proto se dnes podíváme na rychlé líčení s první z nich. Fialová řasenka vaše oči zjemní a dodá jim romantický nádech. Tohle líčení je skvěle vhodné jak do školy, tak do práce na běžný den a navíc bude slušet skoro všem barvám očí, zvláště pak těm, které mají světlejší duhovku, na hodně tmavě hnědých očích už tak hezky vypadat nebude.

Celé líčení je úplně jednoduché a zvládnete ho maximálně do 10 minut. připravte si oblíbený BB, CC krém nebo makeup a sjednoťte pleť. Poté zamaskujte kruhy pod očima a drobné nedostatky korektorem.

Nyní je ten nejlepší čas rozzářit oči. Na pohyblivé víčko naneste bázi pod oční stíny, nechte ji chvíli zaschnout a poté víčko vystínujte. Já jsem začla bílou ve koutku vnitřním a směrem ke koutku vnějšímu a k obočí jsem ztmavovala. Na středu víčka je tedy světle fialová a ve vnějším koutku středně fialová. Protože jsem chtěla líčení ponechat jednoduché a  a rychlé, nepoužila jsem linku na spodní, ani horní víčko. Teď už zbývá sáhnout po fialové řasence a celý makeup doladit. U barevných řasenek je třeba nanést více vrstev, aby barva hezky kryla, nechte proto první vrstvu maličko zaschnout a naneste vrstvu druhou.

 

Pak už jen rozzáříme tvář jemnou tvářenkou, já jsem použila rozjasňující perly, které mi poslouží v jednom kroku i jako rozjasňovač a rty jsem zahalila výživným balzámem s jemným leskem. Dodá rtům nádech a můžete je kdykoliv během dne přetřít. Se zabarvenými balzámy se v poslední době roztrhl pytel, takže si určitě každá z vás vybere svůj oblíbený.

Použité produkty:

* CC krém Dermaheal odstín Tan beige

* Catrice All round korektor

* pudr Essence All about matt

* Milani báze pod oční stíny v odstínu 01 Nude

* oční stíny MUA Starry night

* řasenka Rimmel Extra POp lash  číslo 006 Pop purple

* rozjasňující perly na tvář Regina

* Astor Lipcolor butter odstín 009 Bumt rose

 

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.