24.04.2017 | GetTheLouk

Kamufláž

Gliss Kur Marrakesh oil & coconut a Denní elixír s oleji

03.12.2012
PetraLovelyHair
Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování :).....

Kdo se má v té změti šamponů a péče na vlasy v drogeriích vyznat a co je dobré pro mé vlasy? Dnes se tedy podíváme ne recenzi novinek od Gliss Kur.

Nová řada šamponu a kondicionéru od firmy Schwarzkopf  nabízí hloubkovou regeneraci vlasů  bez jejich zatížení. MARRAKESH OIL & COCONUT obsahuje jedinečnou kombinaci prvotřídního oleje z Marakéše a kokosového ořechu pro více lesku a pružnosti, bez zatížení vlasů. Regenerační receptura s Komplexem tekutého keratinu odstraňuje poškození vlasu na povrchu i uvnitř. 

Šampon 

Šampon bílé až průhledné barvy mě upoutal svou vůní, je jemná, nevtíravá, ale přitom je při mytí hezky cítit. Šampon dobře pění a vlasy se s ním umyjí důkladně. Je určen na normální až namáhané vlasy a já musím říci, že s mými spíše mastnějšími kořínky a suššími konci mám problém v tom, že se mi kořínky dříve zmastí. Možná je to díky obsahu silikonů, ale spíš to přisuzuji i tomu, že ted nosím více čepici a pod ní se obecně vlasy mastí. Je rozhodně horší než třeba Loreal Absolute repair, po kterém jsou vlasy vzdušnější nebo šampon od Ryoru, který neobsahuje silikony a tak vůbec nezatěžuje. I přes to, že na obalu píší, že vlasy jsou bez zatížení, nemám je tak vzdušné jako po šamponech od konkurence, které jsme zmínila. Nicméně označila bych to jako drogerkový průměr a já osobně mám Gliss Kur docela ráda, takže pokud bych si vybírala něco z drogerky, proč ne, zázrak to ale není.

 

Balzám

Ani balzám mě bůhvíjak neohromil, vůně je jemná, balzám má klasikou konzistenci, je bílý a hutnější, než šampon, takže po vlasech nestéká. Nechávám ho působit dvě minuty a poté opláchnu. Nemám k němu moc co dodat, opět bych to označila za drogerkový průměr, raději používám masky, ale pro někoho, kdo si libuje v balzámech, opět proč ne.....

Denní elixír s oleji

Intenzivní regenerační péče i pro velmi poškozené vlasy. Denní elixír s oleji pečuje o velmi poškozené a suché vlasy, zajišťuje jim lesklý vzhled a uhlazení, dá se použít po umytí do vlhkých vlasů (což je nejlepší způsob), do suchých vlasů po umytí, nebo před umytím jako intenzivní regenerace. Tenhle olejíček napěchovaný silikony, které v délkách neškodí, ba naopak jsou žádoucí, se mi docela líbí. Hezky voní a vůně ve vlasech i chvíli vydrží. je ale poměrně mastný, takže je třeba dávat pozor na množství, které do vlasů vtíráte, stačí jedna pumpička a pouze ke konečkům do délek. Vlasy jsou po něm uhlazené a hebké, prostřídala jsem ho s mým oblíbeným Orofluidem, které je stále favoritem a musím říct, že výsledek působení na vlasy se mi zdá podobný, za mě palec nahoru, to bych si koupila. Konzistencí je to klasický žlutý olejíček a pumpička se mi v tomto případě zdá velice praktická, jedna dávka je do délek tak akorát, pokud nemáte příliš husté vlasy.

 

Komentáře

Žádné komentáře, buďte první, kdo okomentuje tento článek.

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit či registrovat. Zaregistrovat se

PetraLovelyHair

Jsem kosmetický, vlasový a módní nadšenec a miluju blogování .....


Czech Social Awards 2019

Global Social Awards

Czech Social Awards 2018

Největší inspirace pro krásné bydlení Vše pro vaše útulné bydlení :-)

Moderní portál o bydlení, největší inspirace pro interiéry a exteriéry.